Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice apartma na korculi ali hvaru

apartma na korculi ali hvaru

Hey!

Pozna kdo koga, ki na hvaru ali na korculi ugodno oddaja apartmaje za 4 osebe?

Kam bi želeli na Hvaru? jelsa? stari grad? mesto hvar? ali?

joj, tanja, no – malo še napiši, kaj bi radi: bili v mestu, v vasici, tik ob plaži/ne tik ob plaži, bi se na plažo vozili, kakšno plažo bi imeli (pesek, skale, beton, gužva/negužva, senca, sonce), bi si sami kuhali/bi radi postrežbo – v glavnem, kako naj človek sploh svetuje, če ne daste nobenih podatkov :))))

če pa je podatek samo to, da naj bo čim bolj ugodno in vam vse ostalo po domače povedano ‘dol visi’, pa svetujem, da greste v posezoni. lani so cene zasebnih apartmajev in sob v Vrboski v predzadnjem tednu avgusta zelo padle, saj se je število turistov znižalo za cca 70% v primerjavi z enim tednom prej. če pa tudi to ni ok, potem pa vem za ene take apartmaje, ki so ugodni (no, morda povej še to, kaj je zate ‘ugodno’ – npr. kakšno razmerje udobje/cena pričakuješ, eni namreč ne grejo v apartma, če ni tipi-topi, po možnostjo s satelitsko tv, drugim je dovolj že postelja). samo če ne boš napisala, kaj točno bi ti rada, bom ta podatek kar zase obdržala :-))) (že tako je gužva tam :-))))

oj
no pa meni povej…mi smo 4 članska druzina..ki tudi iščemo apartma..edini pogoj je da je apartma v pritiličju in da ima možnost izhoda na vrt..da se otroci lako igrajo..kuhali bi sami..
potem senca..in ne hužva…no zdej sem pa zakomplicirala a ne??

hvALA

ola mihana – žal tale, ki ga poznam, ni v pritličju, in tudi možnosti izhoda na vrt nima (ima pa teraso) … bo še kdo drug povedal 🙂

jaz poznam eno fajn družino v lumbardi na korčuli. bi se našlo kaj zate, samo se bojim, da si prepozna za letos. kdaj te zanima?

tanja napisal:

> Hey!
>
> Pozna kdo koga, ki na hvaru ali na korculi ugodno oddaja
> apartmaje za 4 osebe?
>

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close