Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice poceni hotelska veriga v španiji

poceni hotelska veriga v španiji

Odhajam za tri tedne v Španijo v privatni varianti. Zanima me, ali Španci imajo podobno poceni hotelsko verigo kot je,denimo, francoska Etap Hotel. Ta veriga ima sicer hotele ne samo v Franciji ampak tudi drugod po Evropi, žal v Španiji le nekaj. Hvala že vnaprej.

če boš kaj izvedel mi sporoči lepo prosim ker mi se prav tako v lastni režiji odpravljamo po Španiji za 1 mesec in bi rabili tak hotel/hostel kot je npr. Formule 1/Etap

Hostali (oddaja sob) so v Španiji razširjeni in jih ni problem najti – napisi in table ob cesti. Če želiš konkretne podatke, si poglej vodiče, npr. LP. Tudi na spletu je veliko informacij, npr.

Poglej si na http://www.accorhotels.com vtipkaj destinacijo in ti bo vrglo vse hotele iz njihove grupe v bližini željenega mesta. F1, Etap, Ibis, Novotel, Mercur,…. vse to so hoteli od Accorja. V Španiji jih je tudi kar nekaj – še posebej v bližini večjih mest.
Drugače pa nasvet za vikende se da dobit dobre cene v takoimenovanih Congress hotelih blizu sejmišč. So do 60% nižje kot med tednom.

Uživaj 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close