Zora Primošten?
Mi smo bili v Zori ene 4 leta nazaj.Takrat še ni bil obnovljen. Izborili smo si sobo v pritličju in to v delu, ki je pod borovci in greš direktno dol do morja. Imeli smo super teraso. Skratka naša soba je bila super, imeli smo senco, na obalo smo lahko ši kar čez teraso.
Bilo je čisto, hrana dokaj okusna, samo takrat so imeli tako gužvo, da niso uspeli nositi naročene pijače k mizam, tako da smo mi za hčerko jemali zraven sok, midva sva si pa potem po večerji privoščila pijačo v mestu.
Sedaj sem brala, da je hotel obnovljen, delno klimatiziran, da so obnovili pokriti zunanji bazen (ki je bil takrat nedelujoč in čisto blizu naše sobe).
Morje je bilo takrat izredno lepo in čisto, smo se pa kopali na delu, ki je bil dokaj skalnat z zalivi.
mesto je perfektno in zelo lepo, do mesta prideš ob obali.
Mi smo bili zelo zadovoljni.
Smo pa tem srečali par, ki je imel sobo nekje višje in na drugem delu in sta baje umirala od vročine.
LP, meti
Mi smo bili tam lani junija. Čisto kul hotelček, obnovljen, klimatiziran. Nahaja se na polotočku, na eni strani kamnita, na drugi strani peščena plaža. Morje čisto, mesto blizu. Lani je bila tam tudi zelo fajn animacijska skupina. Dva minusa – zelo draga pijača v hotelu in v okoliških kafičih, ki so vezani nanj, nategovanje z otvoritvijo pokritega bazena, ki je pa špica (zdaj, ko je odprt). Hrana OK, osebje prijazno, je pa res, da komaj dohajajo postrežbo pijač. Ker pa je ta itak draga, se splača met pivo in sokove v hladilniku, ki ga za majhno doplačilo lahko imaš v sobi.
Skratka, se kar splača it.
Forum je zaprt za komentiranje.