Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Najceneje do Berlina v avgustu

Najceneje do Berlina v avgustu

Pozna kdo kakšno varianto prevoza, ki bi stala manj kot 30000 na osebo? Hvala!

Zdaj, ko v Berlin ne vozi več easyjet, je pomojem najcenejša varianta vlak – karta do muenchna in potem naprej do berlina. vse skupaj stane okrog 140 evrov. to je cena, ki sem jo plačala lani julija za obratno pot (se pravi domov), čeprav so karte zdaj menda cenejše (muenchen-berlin 92 evrov). za tole zadnje sicer nisem najbolj prepričana – poišči na spletni strani deutsche bahn…
pozanimaj pa se tudi za možnost prevoza z avtobusom. vem, da bus vozi v berlin, ampak ni direktne povezave…se pravi, bi morala prestopati, kar bi bilo najbrž dražje.
sama grem namreč poleti na švedsko iz ljubljane – za 30 000 z busom, kar se mi zdi kar poceni:)

upam, da sem ti bila vsaj malo v pomoč,
LP,
karmen

Hvala za info, sam žal je povratna za vlak LJ-Berlin več kot 70000. Drugače, tistih 30000 sem našla na internetu: iz Zagreba in Celovca letita dva nizkocenovna prevoznika, pride cca. 30000 na osebo s taksami. Me pa zanima, če se slučajno da dobiti še cenejše, zato se postavila vprašanje na Travel.

S tem se da, preverjeno, ugodno potovati znotraj Nemčije, pa tudi v sosednje države, sicer je bila pred kakim mesecem na enem izmed teh forumov odprta tema o nizkocenovnih letih v Berlin in je še vedno kar nekaj možnosti: najbližja, se mi zdi, je iz Zagreba z Germanwings.

Imaš iz Celovca ali iz Benetk v Berlin za manj kot 100 Eurov .

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close