Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice last minute izkušnje

last minute izkušnje

Pozdravljeni,

zanima me, ali ima kdo izkušnje z last minute počitnicami? Slišala sem, da je pogosto namestitev v nekih zakotnih, slabših hotelih… Ali to v praksi res drži?

Hvala,

lep dan!

Ni nujno, je pa možno. Saj lahko tudi pri last minute variantah preveriš, kakšen je hotel. Mi smo šli dvakrat in to z majhnima otrokoma, pa sta bila hotela (prvi) super in (drugi) dober.

Lepo se imejte.

Tudi pri last minute si izbereš hotel razen pri ruleti, kjer pa res ne veš kam te bodo namestili. Pač
tja, kjer ni bil aranžma prodan.

Opažam, da skoraj vse ponudbe na LM sploh niso LM cenejše, temveč kar z redno kataloško ceno.
Verjetno agencije mislijo, da bodo tako lažje prodajale.

Ne govori neumnosti, če nimaš pojma o turizmu…in tudi ne uči krive vere

Hi !
Midva sva šla v Dominikansko Republiko z LM varianto, stanovala v res super hotelu – all inclusive
in tako prihranila kar 160.000 sit (hotel sva prej preverila in si ga tudi sama izbrala, prihranek pa je mišljen kot razlika med kataloško in LM ceno).

Lep dan!

Glede hotela pri LM ponudbah je tako, da ni nujno, da je to slabši hotel, predvsem v predsezoni oz. takrat, ko ni največjega povprasevanja. V glavni sezoni so boljši hoteli razprodani ponavadi že v redni ponudbi, zato niti ne ostane možnosti za kakšen last minute.
Tako je v glavni sezoni ponavadi res več LM ponudb, kjer so hoteli z manj zvezdicami in na manj ugodnih lokacijah, ki jih v redni ponudbi pač ne prodajo. Ampak pri večini LM ponudb so hoteli tako znani in si ga lahko preko spleta ogledaš že prej.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close