Rodos
Poleti se s 3 letnim otrokom odpravljamo na Rodos in sicer v mesto Kalithea blizu mesta Rodos. Zanimajo me vase izkusnje z Rodosom, predvsem tistih,ki ste bili tam z majhnim otrokom. Kaksna je vrocina, se da biti zunaj cez dan, kako v hotelu,kjer je klima samo popoldne, plaze, kopanje v hotelskih bazenih,je velika gneca? Sli bi konec julija.
Pozdravljeni,
midva sva bila lani, prvi teden julija, sicer v mestu Rodos (sva si pa en dan ogledala tudi Kalitheo, ki nama je bila zelo vsec). Nama se ob obali ni zdelo pretirano vroce, sicer so bile temperature okoli 30, ampak zmeraj prijetno pihlja. Vendar pa veter na vzhodni strani otoka (mislim, da je to vzhodna, naj me kdo popravi, ce sem se zmotila) ni tako mocan kot drugi strani, npr. v Ixii, Illyasosu in podobno.
Vsekakor priporocam, bilo je ogromno druzin z malimi otroci. Z bazeni sicer nimam izkusenj, na plazah pa nikoli ni bilo pretirane gnece.
Hi!
Lani avgusta smo bili v Falirakiju z 2,5 let staro punčko. Kot je že VesnaG napisala prijetno pihlja, tako da vročnina ni prehuda oz. jo lažje prenašaš, je pa res da je ob polni luni lahko veter kar močan.
S plažami pa je tako, na mestnih plažah je v glavni sezoni kar precejšnja gneča še posebej na tisti v centru mesta Rodos, na ostalih pa ni pretirane gneče, je pa res, da je v Kalithei nekoliko
manjša plaža (v mislih imam tisto pri starem zdravilišču) oz. del plaže z mivko.
V hotelu smo sicer imeli klimo, pa je praktično nismo uporabljali, ker v našo sobo ni direktno
sijalo sonce in sploh ni bilo vroče.
Lep dan ti želim!
Forum je zaprt za komentiranje.