Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice nasvet mehika ali mauricius

nasvet mehika ali mauricius

Saj sem vas spraševala že za miljon destinacij zdej pa jih mam v izboru še sam nekaj (tudi zaradi vaših nasvetov hvala)
Opustila sem že Fiji in pacifiške otoke–predrago, Havaji–neizvedljivo takrat ko sem hotle, Azija –me ne vleče, Kenija, Zanzibar, Tanzanija–se moraš cepit in jemat antimalarike, mi pa delamo na dojenčku-odpade, …evo ostanejo mi…vsi v istem cenovnem razredu od 250000-300000 14 dni

Mehika, baje da je fajn…mislila sva it tri tedne, en teden vzet v hotelu AI(z odklopom) in pol zamaknit let za dva tedna in še mal obdelat Yucatan…..kaj se vam zdi, kakšno je vreme takrat, se splača…mnenja hvala

Mauritius…takrat je tam zima max čez dan ene 23 stopinj…je bil kdo tam v tem času kako je

malezija(no to je Azija, ampak malezija še gre)

Kuba vreme?

Kostarika….baje je ful lepa to sem tko napisala zraven, bi se morala pozanimat kolk je karta….

Hvala Hvala.

Kdaj je to ”takrat”?

Zivjo!

Ja, imata pa res tezave pri izbiri! Ni kej!
Ampak če veš kaj bi rad, potem ni panike. Midva vsekakor priporočava Yucatan (Cancun, Isla Mujeres, Tulum-obvezno in seveda Chitzen Itza -v grobem na hitro)!
Kostarica: če želita poslušat neumne američane na vsakem koraku-pojdita direkt tja, drugače je lepa, kar se tiče narave in živali, vendar drago skor tko kot pr nas.Nategujejo te za vsako bedarijo, tko da………
Azija odpade pravita, tko da vsekakor priporočava Yucatan.
Za podrobnosti lahko pišeta na mejl !

LP, Ana in Tom

sorry…takrat je konec junija, začetek julija

Živ !!!

Ne vem zakaj se braniš Azije. Tajska,Indonezija.

LP

branim se jo čist iz enega brezveznega predsodka….ampak res brezveznige.Če bi šla tja bi blo ziher ful dobro …..pride pa definitivno tudi V na vrsto. ; )

Živjo!
Za en mesec na Mauricius? Po moje bi bilo dovolj 7 do 14dni, saj je Mauricius majhen otocek, ki ga hitro obredes. In ni ravno poceni. Je pa ful lepo tam! In morje je nepozabno! Js sm bila tam sicer samo 3 dni. Konec septembra. Ni bilo vroce – morje in zrak okoli 24°C. Spali smo v Blue bayu. Dobili smo kar ugodno varianto za Mauricius (50dolarjev/noc z zajtrkom). Sicer se tam bolj splaca bivat privat v kakem apartmaju. Čav!

Jest bi sla na tvojem mestu v Azijo; ful prijazni ljudje, ugodne cene, ni cepljen, vse dobis, lepo morje….Bila sem tako v Indoneziji, Tajskem, Sri Lanki, Maleziji, Mehiki, Cubi, Mauritiusu….in z veseljem se vracam v Azijo. Naslednic me vlece na Filipine ter naprej na otok Yap in Palau(poglej si te slikce na i-netu!!). Ce pa te Azija ne zanima, bi jest verjetno vseeno izbrala Mauritius,s skokom na Rodrigues ali pa Mehiko, tako kot pravis ti, s skokom(obvezno) v juzno drzavo Belize. Mocno odsvetujem Cancun, ker je prirejen za butaste americane.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close