svetujte mi kakšen kamp
Živjo!
Sem že vse sorte idej pobrala med vami…sedaj mi svetujte še kakšen kamp…sem pripravljena it vse do Splita…dalje pa že ne najraje.
Smo familja s tremi otroki, tako da si želim kakšen kamp, kejr si bom lahko postavila prikolico vprvi vrsti ob morju :-))) s prodnato plažo. Pa še senco mora imet, hehe 🙂
Hvaaaala!
Na Murterju je kar nekaj dobrih kampov. Midva sva bila lani nekaj dni v kampu Jazina, ki je pred mostom v Tisnem. Za kopanje je super zaliv in šotor sva imela v prvi vrsti to je skoraj na plaži. Plaža je super z mivko, če greš pa proti mestu Tisno in malo več hodiš so pa prekrasni zalivčki.
Sanitarije so bile ene lepe in obnovljene, druge pa malo starejše in tudi čisto. Zvečer je bolj mirno in 15 minut je peš do mesta, kjer dobiš vse. V kampu imajo tudi trgovino.Cenovno je bil zelo ugoden.
Na Murterju je kar nekaj kampov, a jih nisva podrobno raziskovala.
Drug predlog ti pa dajem Solaris pri Šibeniku internetna stran http://www.solaris.hr.
Plaža čudovita, kamp urejen nisem kampirala bila pa sem v kampu pred 2 leti za 1.maj. Verjetno je pa dren, ker je zelo lepo.
Mene pa zanima, če kdo kaj ve kakšen je kamp na Braču-Supetar in to plaža, sanitarije, senca.Na slikah je lepo in zanima me, če je tudi res tako.
Če te še kaj zanima, vprašaj.
Srečno in pojdite čim bolj proti jugu.
P.s. Baška voda je špica za otroke, le preveč Čehov in Madžarov
Baj
Forum je zaprt za komentiranje.