Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice zakintos – laganas

zakintos – laganas

Zamina me, če je mogoče bil kdo na Zakintosu in če lahko poda kakšno mnenje ali informacijo kje je najbolje bivat – kateri apartmaji v Laganasu so najboljši, kje najet kakšen avto – katera agencija in kaj se splača pogledat.

Že v naprej hvala za informacije!

Ja lani sem bila 🙂 Je bilo super 😉 bili smo v app. pink od ilirike (čist ok so, pa 10 korakov od plaže) čeprav je plaža v lagansu bol tak tak-zbita mivka 🙂 Je pa cela ulica (od ulice je app. oddaljen 2 min) polna klubov in trgovinc in to res doooooollllgggaaaaa ulica 😉 Mi smo šli pol takoj naslednji dan z najetimi skuterji in ilirikinima predstavnikom v mesto zakintos in po lepših plažah (kake pol urce s skuterjem čez hribe 😉 ).. Nato si lahko vsak dan najameš pri tej agenciji skuterje (fajn je, kr če imaš kakšne nevšečnosti ti ilirikina prestavnika pomagata- npr. jaz sem vozniško pozabla tam in sem to ugotovila na letališču in je predstavnik klical tja in so mi jo pripeljali) in sem raziskuješ… drugače pa na koncu ulice stoji tut avtobus, ki vozi na eno luštno plažico (ne vem kako se že reče) in se splača s tistim it 🙂 Pa oni izlet okoli otoka je tut fajn.. drugače so pa cene zasoljene 🙂 za 1 teden sem vse skupaj z app., hrano, prevozom na letališče in parkiriščem plačala nekje 200 000 in sem bila v 1 tednu samo 2x zunaj zvečer 🙂 !

Oprosti Masika, ampak tole so te pa totalno oropal!!! Za tak denar sem bila skoraj tri tedne po Grških otokih!! V lastni režiji sevede. Ne splača se takole potovat z agencijami, ker te dodobra oberejo.

Jest nikoli ne bi šla za tak denar na Zakintos!
No, si se vsaj mela fino! 🙂

Morda koga zanima LP Greek Islands.

Posodim za eno leto. Pokliči.

LP!

Š3tof

Hvala vsem za posredovane informacije. Men so naračunal na agenciji 90.000 sit z apartmajem vred, povratni let, vse možne takse in vse kar spada zraven. Tako, da upam, da pol ne bom več ful velik zagonila zraven. Zanima pa me še to, kakšne so kej cene hrane, če jo kupuješ v trgovini.

LP

CLODY: vem da je dosti ja.. sej apartma je bil 79.000 samo pol pa še prevoz do Lj pa tam parkirišče je nekje 17000… pol pa doli res nisem gledala na denar in vse obroke jedla zunaj od zajtrka dalje (na žalost mi pa gyrosi ki so po 1€ niso dobri 🙁 in so me tako že zajtrki prišli po 7,8€)
) .. pa najem skuterja in je pač naneslo.. saj mi ni žal… zato pa sem rekla da grem letos raje za tak denar + še nekaj zraven kam dalje…

Meni pač za dopuste ni žal.. ko sem bila v LA-ju sem tut porabila 500 000 za 3 tedne, s tem da sem imela zajtrk, večerjo in prenočišče že plačano in je teh 500k šlo samo za oglede,buse,shopping…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close