anglija
Pozdravljena,
…Anglija, to je prečudovita dežela, vsaj zame. V 14 dneh bosta lahko veliko videli. Jaz sem bila samo 5 dni in sem morala vse na hitro poskenirati. V Londonu je malo morje znamenitosti…, drugače je pa mene fascinirala sama pokrajina, kajti mene je pot vodila do Yorka in ta mesta so prečudovita, vredna ogleda. Cene so dokaj visoke, spati mislim da je najugodneje v hostlih. V LJ je ena dobra agencija za to področje, Twin, in vem da radi dajo kakšen nasvet. Mi smo leteli z Rain-airom, samo ne leti z LJ. Drugače pa Easy jet.
Uživajta in LP.
ojla
kaj bi rada:)?
jaz osebno sem bolj leteče bitje in hiperaktivna, tako da karkoli mi predlagate, kjer se da pokurit energijo in zraven se kaj lepega vidt bo zanimivo. sestra je bolj mahjena na geografske lepote, jaz pa na zgodovinske… se bolj fajn bi blo zanjo kaksno tako območje, kot ona temu pravi, kjer se bo lahko pogovarjala.. kaj pa kašen luskan kotiček, kamor ne zaide veliko ljudi..
če bo pa katja kej pogruntala pa še napišem..
LP
aba
oj
prevažala bi se —> samo da gre:)
preživim pa vse (vsaj mislim, če mi je uspel preživet prometno stanje v Vietnamu:) )
ja, ja! scena s starim delom in zivljenjem na ulici, to je to..se kaj predlagaj! tako da se da stopit z ljudmi, čeprov nimam problemov z vklučevanjem v družbo..
kr celo VB bi preletela, ker se da zgodit da si podalšava postopanje naokoli…
uzivaj
barbara
Forum je zaprt za komentiranje.