Najdi forum

Rad bi sel na Kubo v roku 1.meseca.Gre kdo zraven?ajd

Za koliko casa pa nameravas na Cubo, imas ze kaksen plan kje bos potoval. Mislis rentat avto…?

Plan potovanja priblizno Cienfuegos,Trinidad,Havana morda se kaj druzga,tako da ne potujes skos ampak obstanes v enem mestu par dni in zivis njihovo zivljenje.Avtobusi za turiste vozijo iz enga mesta v druzga,tako da rentanje avta ne bi veliko uporabljal(je kar drago).Cas potovanja 2-3 tedne. ajd

Zdravo,
kar malo mi je žal, da greš čez en mesec, jaz planiram Kubo za konec leta, tudi za tri tedne. Škoda, a kljub temu se imej lelpo, ko se vrneš pa javi kako je bilo.
l.p.

Hi,
tudi jaz planiram odklop (2-3 tedne) in imam Kubo že kar nekaj časa v planu. Katere datume si pa imel v planu? Že imaš rezervirano karto?

Ke že veš kaj točnega gdaj greš, pa kaj vse si misliš pogledat, pa greš sam ali si že menjeni z kom! ker mene tudi vleče tam enkrat proti koncu jeseni začetku zime da bi šo za ena dva tri tedne, samemu pa mi ni za it!

Definitivno me zanima Kuba v mesecu decembru. Oz. iz decembra v januar, a tukaj se da uskladit z datumi, ker nimam problema z dopustom. Planirala sem za tri tedne, kaj si nameravam ogledati, maximalno kaj lahko vidiš v treh tednih. Če te zanima javi, pa ti napišem okviren plan.
Trenutno še nimam sopotnika oz. sopotnice, tako, da se lahko dogovoriva, res pa je da je december še daleč, a jaz zagotovo grem.
l.p.
Pot

Ja sem v vsakem primeru zainterersiran! Javi mi kak pa kej maš v planu, se mogoče gdaj kje dobima in se pomenima!
peter.megli@hotmail.com

Prodam dve karti za Varadero-Kuba 21.04.2006 do 5.5.2006.Gremo dva para ,en par je odpovedal.
info na 041/682 690

jest grem pa 11.4. na kubo, s kolegico, pa bi blo fajn če bi šel še kdo zravn, tko da če ma kdo tud do konc aprila namen jit dol, bi se lahko kje kej dobil.. 😀
drugače pa upam da bo dobr dol…
lepo se mejte kjerkol že.

hej hoj
jst mam tud namen zagotovo jit na kubo v decembru /januarju. sopotnika se nimam, tak da če se boste kej menil, dejte pol k se bo blizal datum odhoda, kej bolj natančno povedat, da se kje dobimo. pa magari na kubi:)
uzivajte in planirajte do takrat:) jst pridno zbiram informacije od unih k so tm ze bli:)
barbara

Ojla, “Pot”,

sama sem tudi zainteresirana za Kubo, glede termina bi se dalo uskladiti, predvsem pa iščem sopotnico in ne sopotnika … Če si za to, da se spoznava in kaj več pomeniva, se oglasi na andrejuska@gmail.com

Upam, da se slišiva! 🙂

pa pa

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close