chile,bolivija
cao,zanima me glede prevoza santiago-arica-la paz.Nekaj sem slisala glede zeleznice pa kaj dost ne vem ,kaj pa rent a car kolk so priblizn cene,ali avtobus.
mal mi se svetujte glede na chile pa bolivije kaj se res najbolj splaca ,zanimajo ma predvsem naravne znacilnosti pokrajin.(nacionalni parki,trekingi,pa za kaksen dan lep koscek obale/pingvini,predvsem pisan zivalski svet hvala za nasvet casa mam 5-4 tedne
Če greš iz Čila v Bolivijo je greh, če ne greš čez Atakamo, pa mimo čudovitih vulkanskih jezer do Uyunija. Izhodišče je vasica San Pedro de Atacama na čilski strani, kjer se dogovoriš za prevoz z džipom. Pot ponavadi traja 3 dni in vključuje tudi Salar de Uyuni. Je pa vse skupaj eden od vrhuncev potovanja po Južni Ameriki.
Prijetno pot! Kemo
Ziv!
Lani sem šel iz Arice do Oruro-ta v Boliviji. V Arici sem sel na bus za La Paz, tako da tudi ti ne bi smela imeti problemov s prevozom.
Se pa tudi strinjam s kemo1. V Boliviji priporocam Salar de Uyuni, Potosi, La Paz in Pampe. Super je kolesarsko, pohodnisko in s colnom potovanje iz Sorate do Rurrebabaque-ja.
LP
Ja, tam v Sorati imam enega prijatelja, Američana, gorski kolesar, ki ima agencijo za gorsko kolesarjenje po tem delu Andov.
No, on ima v svoji ponudbi, poleg spustov s kolesi, tudi potovanje s kolesi od Sorate do Rurrenabaque-ja. Prvi dan se z džipom povzpneš na 4800m nato pa v dolino na 1800m, ki je ob bolivijsko perujski meji. Drugi dan je še kolesarski, nato pa 3 dni s čolnom po reki, ki teče tudi čez Rurre.
V glavnem špica. Sicer pa več tukaj:
http://www.hoodoobiketours.com/
LP, T
Forum je zaprt za komentiranje.