Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice kalymnos – grčija + plezarija

kalymnos – grčija + plezarija

Ojla,

V začetku septembra bi se s fantom potegnila do Kalymnosa, kjer bi počitnice združila s plezanjem. Ima kdo kakšne izkušnje s kampi, apartmaji…??
Slišala sem, da se najbolj splača tja odpotovat preko Turčije. Je kje kdo, ki je vse to že dal skozi??

Hvala za info in lep dan,

Saša

Na kalymnosu sem bla pred 3 leti. Ampak ne ravno zarad plezarije. Sem bla po dodekanezih in se tko poleg na ostalih otokih znajdla tud na tem. Že v pristanišču naju je snel en tip k ma sobe, apartmaje. Vsi ostali k so bli pr njem so bli tam zarad plezanja in on jih je zjutri tud fural do stene ipd. Med drugimi tud ena grupa slovencev. Tole je pa link http://www.kalymnos-stefanos.gr/.
Na otok sem šla pa iz kosa s trajektom. Kolkr vem se drugač kot z ladjo ne da, ker na otoku ni letališča.
Ti pa kr zavidam ker bi šla takoj nazaj.

Čav Bina,

hvala za povratno informacijo. Se kar veselim odhoda, sicer planirava odhod konec avgusta oz. v začetku septembra. Slišala sem, da imajo kar hude žurke, kar je čisto ok, vendar ne bi rada spala direktno “nad dogajanjem”. Lahko vprašam kje si prenočila ti? Kakšen nasvetek?

Hvala še enkrat in lepe praznike.

In še enkrat pozivam vse, ki ste tam že bili, da se mi oglasijo in malo pokomentirajo.

Hvala in lp, S.

Jaz sem bla tam konec septembra in je blo super. Vroče in voda perfektna. Spala sem pr tem tipu k sem ti gor link napisala. Takrat ni blo nekega blaznega nočnega dogajanja. Bi bl rekla da je blo zvečer kr mal penzionistično. Bl v stilu pozna večerja, mal posediš in potem spat. Zjutraj pa itak za cel dan naokrog.
Drgač te sobe kjer sem spala jaz niso v glavnem mestu otoka ampak v eni manjši vasi. Sicer pa tud glavno mesto ni gliih ne ogromen center. Na otoku ni nekega množičnega turizma. Majo pa najboljšo baklavo kar sem jih jedla v življenju. Drgač otok ni glih ogromen. Posebnost otoka so pa spužve. Jaz sem bla če se ne motim tam 3 dni.
lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close