Iščem idejo za vikend paket v SLO zdraviliščih
Živjo,
hvala za odgovor. Razmišljala sem o Banovcih, pa se mi zdi 52.000 SIT enostavno preveč denarja za 2 osebi in 2 polpenziona… Še nikoli nisem bila na tak način v termah in sploh nimam ideje, kakšna cena je to?? A mi lahko daš kakšno mnenje (videti je iz mejla, da imaš več izkušenj po termah).. ?? Lahko da imam čisto nerealna pričakovanja …
Hvala še 1x, lep dan!
Pozdravljena!!!
Tole pa res ni drago.V Moravskih toplicah je veliko,veliko dražje.Glej jaz sem doma blizu Moravskih,Banovec najceneje bi ti sicer bilo v Hotelu Diana vendar je le notranji bazen brez zunanjih hrana in ostalo vse je super.
Midva z možem sma bila za vikend leta 2003 v Rogaški slatini in sem takrat plačala za oba nekje okrog 40.000 le za dva dni in polepenzion to je pa ful drago.
LP Mojca
Jaz imam za vikend zelo slabe izkušnje (gneča) v Rogaški, v Čateških, pa še v starem hotelu Metropol v Portorožu, slišala sem, da je tako tudi v Moravcih – če je še tako ugodna cena, mi nič ne pomeni, če se pri plavanju zaletim v koga ob vsakem zamahu, pa zaradi gneče ne morem v savno… Raje vzamem dopust in si malce razvajanja privoščim med tednom. Znajo bit tudi ugodne cene – malo pobrskaj po netu.
LP, M
Zelo ugoden je vikend paket v hotelu Žusterna v Kopru. S fantom sva bila že dvakrat tam izven sezone in pride pod 20.000 na osebo. Samo niso ravno toplice. Je pa bazen in morje in imajo tudi en welness center justinopolis ssavnami, masažami,… Poleg vikend paketov imajo ugodne tudi 5 in 7- dnevne pakete. Pa čateške toplice so na splošno dokaj poceni. No, odvisno v kateri hotel greš.
lp
Midva se vsako leto odpraviva v Radence, kjer imajo običajno ugodne vikend pakete ali podaljšane vikende.Nazadnje sva bila decembra in sva za podaljšan vikend v hotelu s štirimi zvezdicami plačala 40 000 sit. Bilo je odlično. Morda lahko njihovo ponudo malo preveriš na netu. Druga varianta za Radence je da se nastaniš v Hotelu Jeruzalem, nekoliko stran od term (polpenzion okoli 6 000 sit) in se potem voziš cca 20min do radencev, hotel je soliden hrana pa tudi.
Lep pozdrav!
Forum je zaprt za komentiranje.