dea in ostali: ivan dolac ali zavala na hvaru
Živjo!
Sem pregledovala stare poste in sem videla kar nekaj pohvale za Hvar. Letos bi jo radi mahnili tja, pa iščem kak app čisto ob morju (imamo 3 otroke, tako da iz logističnih problemov bližina morja zelo ustreza). Gremo pa v začetku jilija, tako da računam, da ne bo še prehude gneče.
Mi lahko torej kdo pomaga? Lastne izkušnje so najbolj vredne, kar najdem na internetu je vse tako abstraktno… Saj me razumete 🙂
hello
kar se tiče hvara, je kot celota res lep. plaž, malih uval je neomejeno, morje je čisto. edino ta stran: ivan dolac, zavala, sveta nedelje malo piha. če vas to ne moti, je super.
kako je pa z apartmaji, pa ne vem, ker na tej strani še nisem bila. sem bolj nevetroven tip.
če najdem kako sliko od tam, se še javim.
lp
Hvar oz. zavala je meni super.
Sem bil tam in res super izkušnje.
Jaz sem šel kr tja in sem malo povprašal (gostilne vabijo) in vsi tam nekoga poznajo, tako da ni panike.
Šel pa sem sredi julija…
Ivan dolac mi pa ni prav simpatičen. Mogoče je preveč na kupu vse skupaj, medtem ko je zavala bolj divja. In super za otroke. No vsaj po mojem mnenju.
Tako da…
Odločitev je seveda tvoja.
Jaz imam + izkušnje…
Probaj poiskati na spletni strani.Pred leti sem bila na Hvaru, v zalivu imenovanem Basina. V hiški-vikendici, v kateri smo bili sami. Prvotno so si jih domačini zgradili zase kot vikend, a so jih kasneje začeli oddajati. Je med starim gradom in Jelso.Hiško imate čisto zase,, lastnik je doma na drugem koncu, in zelo prijazen je.Takrat sem jih našla po naklučju, in še to smo vskočili za en teden ker jim je nekdo odpovedal. Potem nam je rekel, da ima jul. in avg.goste ki k njemu zahajajo že 15 let, tako, da ne prideš zraven. A glede na to da želiš oditi tja v juniju poiskusi, to bi ti lahko uspelo.
Gospodu je ime Andro, probaj, če bom sama kaj izbrskala ti javim.
Žal nimam telefona.
l.p
Zdravo,
ponovno jaz, malo sem se potrudila in našla, da se ne boš rabila trudit, vse imaš cenovno in slikovno.Evo ti spletno stran:
http://www.hrvaska.net/zasebniki/hvar/basina/
l.p.
V Zavali smo letovali kar tri sezone. Tam je gužva že začetek julija, seveda se proti sredini meseca še bolj napolni.Mi smo bili tam z dvemi majhnimi otroci v hiši prav ob plaži, lastniki imajo tudi bife, tik ob morju. Odvisno, kaj ti je všeč. Prav mirnih kotičkov tu ne boš našla. Za otroke je fajn, ker imajo radi družbo, in tam si jo bodo zagotovo dobili. Je pa kar malo pozno za iskanje apartmajev ob morju, mi smo vsako leto rezervirali že takoj po novoletnih počitnicah. Poskusi vseeno.
Forum je zaprt za komentiranje.