TAJSKA!!!!
Forum je zaprt za komentiranje.
Splash › Forum › Potovanja.Over.Net › Kam in kako na počitnice › TAJSKA!!!!
Če kdo gre meseca februarja (bolj druga polovica), marca, aprila al pa še mogoče maja na Tajsko in okolico, bi se pridružil, če bi imela podobne želje..Več pa v mailih, če bo kdo za to.Hvala.
P.S (max pa mam mesec dni časa-zaradi službe).
živjo!
jaz mam namen iti okrog 10-20 aprila – za okrog 3-4 tedne in mam problem ker nimam še sigurnega sopotnika- nekaj muti no.
tko da se oglasi
Živjo!
Jaz se tudi odpravljam v tiste kraje enkrat v začetku aprila. Sopotnika/sopotnice še nimam. Bi se lahko kaj zmenili?
lp, Teja
kako se nadaljujejo vaši pogovori ? še držite skupno smer – že imate datum?
tudi sama sem interesent (omejeno na: konec marca, april)
saj nisem še prepozna?
lp -N-
Živjo!
Jaz se odpravljam na Tajsko (zaenkrat še sama), v BKK letim 3.4., potovala bom pa tudi po Laosu Kambodži in Vietnamu. Zaenkrat imam karto rezervirano do 8.5., najverjetneje pa bom podaljšala še za kakšen teden. Če bo kdo v tem času tam dol lahko opravimo del poti skupaj… Javite se!
lp
Zdravo!
Iscem sopotnika/sopotnico za Tajsko, cas 20.april, trajanje 3 tedne, vse ostalo po dogovoru.
Sem 100%, resni se mi oglasite na tel. da bomo kaksno rekli,
Andrej
041/733-612
Zivio.
Jaz z dekletom startam 27.4 in prihajam direktno v Bankok.
Ce bos zelela, lahko mahnemo kaksen del poti skupaj.
Lp, GREG
Čez noč sem ugotovila, da bi jaz tud sla. Čim prej v aprilu. Sopotnice nimam, niti plana. Vem le, da se moram vrniti v Slovenijo do 02.maja. ana
Midva letiva na Tajsko z dunaja 10.04 in rabiva prevoz do letališča in nazaj 25.04!Ali kdo ve za kakšno dobro-ugodno varijanto in ali je možno da greva komu za sopotnika, seveda stroške delimo!Baje je parkirnina na Dunaju okrog 20.000 sit za 14 dni.
zivjo
midva z dekletom greva 27.4.2006 na tajsko in bova v BAngkoku 28.4.2006 okrog 19:00.
upam, da se slisiva.
Lp, GREG in Damjana
Forum je zaprt za komentiranje.