Najdi forum

AMSTERDAM

Zdravo,
namenjena sem v Ansterdam, z avtom se mi zdi, da se porabi kar veliko časa.Ima kdo podatek nizkocenovne letalske družbe iz SLO lahko tudi odhod iz Avstrije,ali Italije do Nizozemske.
Že v naprej hvala
L.p.

Iz Avstrije je najbliži Innsbruck, iz Italije se gre pa iz Benetk al Trsta do Bruslja, pa greš potem na vlak. Je pa še ena varijanta, da greš iz Budimpešte, samo če bi šla iz Lj z vlakom, morš dost čakat na letališču(al pač v Budimpešti nekje), mislm da okol 7 ur? Tko da če hočš z letalom, pa da je pocen, je pomoje najbolša varijanta da greš do Bruslja pa potem na vlak.

Hej!!

Kako si potem potovala do Amsterdama? Sama se namrec vracam od tam 14. maja ali cez vikend in me zanima katera varianta je cenovno najbolj ugodna, hvala!! In koliko je stal vlak do Bruslja?

Lepe praznike,

jaz pa bi šel prav z avtom. cajta je en dan, ene 15 ur za vozit. če slučajno bi se kdo pridružil, bom vesel. to naj bi kje v maju. lp

OJ,
zdaj mi pa ni čisto vse jasno to tvoje pisanje namreč, časa imaš en dan do Amsterdama je cca 1300 km v eno smer, ali morda računaš en dan za vožnjo v eno smer, ali pa ?????
Sama sem namreč namenjena na Nizozemsko, a za nekaj dni.
l.p.

računam 15 ur za vožnjo v eno smer. šel bi tja za vsaj 4-7 dni. rad bi bil v middelburgu ene 2 dni pa v amsterdamu.

Amsterdam priporočam, saj je res nekaj posebnega.

Pravijo, da je v Evropi Amsterdam to, kar je v

ZDA Chicago. A v Chicagu še nisem bil in ne bi

mogel reči ali je to res. Za več info pokliči.

LP!

Š3tof

jaz sem bil pred 4leti zavtom(jugo65) vožnje cca17 ur
bili smo trije in smo se menjali med vožnjo kar je dost laži
stroški 100eu vsak vključeno vse in zastonj nočitev
najbolši žur vamsterdamu 29april
če bi vedel približni datum sem mogoče interisent
lp

Zdravo,
namenjena sem 27.4- ni še čisto točen datum, povratek 2 oz. 3.5.06, bolj 2.5., ker sem v dogovorih glede potovanja, ti težko rečem, da bi lahko pot opravili skupaj, vedela bom nekje v naslednjem tednu, tako, da ti sporočim, ali grem sama, če potem ti javim in se lahko pridružiš kot sopotnik v avtu.

l.p.

@russi
A te lahko vprašam, kaj boš v Middelburgu? Meni se namreč ni zdel tako zanimiv, da bi ostal tam par dni…
lp

Zdravo,
Middelburg-a nisem imela v planu. Tako nekako sem razmišljala Den Haag, Amsterdam,Harlem,Alkmar,Delf, Scheveningen, morda še Roterdam, če se bo v tako kratkem času vse to dalo videt.
Malo sem gledala cene nočitev, se mi zdi skoraj NORO drago.
l.p.

mam tam nekaj za pogledat, v middelburgu, kar pač mene zanima. pa za 1 maj ne grem, k delam, pa tudi tam bo vse zaprto, bom šel nekje maja, ja, ko tud pride v poštev kak camp. zaenkrat sem dobil enega resnega sopotnika, tako da tud če ni bo drugih bova šla sam 2. fajn bodte.

Vsi ki svetujete prevoz do Bruslja in dalje do Amsterdama morate povedati še “droben tisk”: letalo ne leti v Bruselj ampak precej južno-Charleroui,kar je od centra Bruslja slabih 100 km južno,od tega letališča do Amsterdama pa je še potovanja okoli 250 km.Sedaj pa premislite o tej varianti.Nobenega low cost prevoznika ni ki bi letel na Nizozemsko da bi se splačalo iz Slo ali bližnjih letališč okoli nas.

Fighter hvala za informacijo, zelo dobrodošla, verjetno se bom odpravila kar z avtomobilom.
l.p.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close