Pomoč in nasveti
Pozdravljeni!
Sem iz Dolenjske in sem redna obiskovalka na teh straneh foruma.Imam nekaj težav pri izbiri kam iti na dopust zato se obračam na vas.Smo štiri članska mlada družina.Do sedaj smo bili 3x v Čateških Toplicah,lansko leto pa smo bili v Izoli-povabili so nas prijatelji.Odločili smo se da gremo tudi letos na morje,vendar ne na slovensko obalo.Je drugač lepo samo plaže so pa nikakršne,sploh za otroke niso skoraj samo kamenje.
Torej v poštev bi nam prišlo,da bi šli kam na Hrvaško,v kakšen apartma-lahko privat tko da sami kuhamo,da bi bilo ugodno,blizu plaže,…Razmišljali smo o Krku,Vir pri Zadru,Moščeniška draga ali pa kje drugje.Smo res v zagati kam it in preko koga,ker nismo bili še nikjer in nimamo izkušenj.
Sedaj pa bi vas res rada lepo prosila,če mi lahko pomagate.Ali vi poznate koga ki oddaja kakšen apartma-cenejša varjanta pa da imate tudi sami kakšno izkušnjo kako tam izgleda?Prosim svetujte in pomagajte nam!Lahko mi napišete tudi kakšno internetno stran kje lahko kaj ugodnega najdem,lahko pa mi odpišete tudi tisti ki sami kje oddajate apartmaje na morju!Torej vsi nasveti in odgovori so zelo dobrodošli!
Hvala in lep preostanek dneva
Pozdravljena!
mi imamo hiško na rabu. okrog je narava in še 4 hiške, ampak je res mir in idila. ker imate otročke bi bila za vas idealna Rajska plaža (mivka, hodiš 1km peš in ni globoke vode, uglavnem raj za družine), ampak je na drugem koncu otoka (cca20min vožnje). drugače je najbližja cca 5-10min vožnje stran. krasna je tudi fkk, ki je pa res oddaljena le 5 min.
kdaj pa bi šli?
cena je po dogovoru. nismo oderuhi. mi smo jo podedovali in žal nimamo veliko dopusta, da bi bili veliko dol, pa mi je kar malo žal da ni bolj izkoriščena.
tako, da glede cene bi se že nekaj zmenili.
lp
Forum je zaprt za komentiranje.