pariz pred prvim majem
Konec aprila grem za 4 dni v Pariz. Zdaj me pa zanima za katere oglede se naj odločim?
Agencija ima veliko moznosti, samo ima tudi cene dosti zasoljene. Ne bi rada nekaj plačala
in da bi mi bilo potem žal. Tisti ki ste že bili tam svetujte iz lastnih izkušenj.
Se splača iti tudi v eurodisney?
Hvala vsem in lep pozdrav.
Taja
Ja ne vem, kaj ti pa ponujajo…
Eurodisney je fajn enkrat videt, ampak to ti pobere en dan. Potem pa odvisno, ali si raje en dan več v Parizu, ali greš raje za en dan v Disneyland.
Za pogledat pa klasika: Eiflov stolp, Elizejske poljane s slavolokom zmage, Noterdamska katedrala, Napoleonova grobnica, … Poglej si kakšno knjižico o Parizu.
lp
ČAV ,PO MOJEM ČE GREŠ V PARIZ ZA 4 DNI JE BOLJE DA GREŠ Z AGENCIJO KER ČE NE SE BOŠ SAMO ZGUBLJALA IN NE BOŠ VIDELA NIČ.
JAZ SEM BIL TAM 4 DNI 3 Z AGENCIJO EN DAN PA SAM KO SO DRUGI ŠLI V DIZNEJLAND
ZABAVIŠČNI PARK JE ZELO LEP AMPAK SO TUDI BOJ BLIZU ZA SI JIH OGLEDATI.
V PARIZU PA JE TOLIKO LEPIH REČI ZA VIDETI DA 4 DNI NI PAV NIČ ČE SAM LUTAŠ
PS.PA NE POZABI GASILNEGA APARATA, KER PARIS FUL ZAŽIGA. HA,HA,
MEJ SE FAN …
živjo soimenjakinja 😉 Tudi mi gremo konec aprila v pariz, mislim da se ti poleg stolpa seveda splača ogledati elizijske poljane, notre dame, luksemburški vrtovi, pantheon, avenue kleber, muzej louvre (zbiirka starih kultur, posebaj ekipta)… kraljeva palača, sprehod po montmartru, muzej d’orsay, slavolok zmage, priporočala bi ti tudi versailles… graščina in vrtovi.. in seveda, nočna vožnja z ladjico po seini..
Lp
Sam z agencijo ne in sam v eurodisney ne – raje pojdite v bližnji in z precej več atrakcijami gardaland. Oglede po Parizu načrtujte ali iz kataloga kakšne agencije ali pa iz vodičev jih je tudi v knjižnici kar nekaj. Vreme zna biti še hladno, pa tudi cvetja še ne bo toliko, vsekakor ima Pariz svoj čar v vseh letnih časih
Forum je zaprt za komentiranje.