Najdi forum

juzna amerika

cao,v mesecu juliju zelim potovati v juzno ameriko.zelim si v patagonijo vendar glede zimskih razmer ne vem ce je kaj fajn.lepo prosim ce mi lahko mal pomagate.razmisljam tudi o cilu ali boliviji,kaj menite.

Ja če te zima ne moti…pa tudi deževna obdobja.. pojdi

V Patagoniji sem bil marca, pa je blo v hribih precej mrzlo. Tud snežil je eno noč. V juliju bi znal bit še hladneje. Sever Čila in Bolivija sta v tem času precej boljša izbira.
Prijetno potovanje! Kemo

Ojla.

samo eno vprašanje. A potuješ sama ali s kakšnim sopotnikom. Ker jst iščem sopotnika za poleti Bolivija, Peru…

Lp

Andrej

Ko sem sama načrtovala Patagonijo (pa potem nisem šla) sem ugotovila, da je najbolje it tja februarja, marca. Predvsem zato, ker je takrat tam poletje in največ možnosti za lepo vreme, kajti v Patagoniji se vreme zelo hitro spreminja.

Zdaj definitivno ni čas za Patagonijo. Ostala Argenitina da, Patagonija ne.

jaz grem v argentino cez en teden. med drugim tudi v patagonijo in tudi na ognjeno zemljo. po mojem bi zmrznila, ce me ne bi cen tako grele. ampak so mi domacini rekli, da naj kar grem, v bistvu, da moram iti, ko bom enkrat ze tam. bom pac zimska in poletna oblacila s seboj vlekla.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close