greek treking
Zanima me, če je kdo že bil na greek trekingu? Mislim, da organizira agencija Intelekta. Že kar nekaj časa me mika, da bi se odločila za to zadevo, pa me zanimajo vaše izkušnje. A je to le po celinski Grčiji ali tudi po otokih, koliko denarja – približno- potrebuješ s seboj… Dobrodošli so tudi vaši občutki, izkušnje, doživetja….
Lep dan
Greek treking je neke vrste last minute. Intelekta proda karte cca 1-2 pred odhodom letala, ker pa gre za čarterske polete in ne napolnijo celega letala prodajo samo letalsko karto po dokaj ugodni ceni. Ne vem če kje dobiš karto za 30 Ksit za Grčijo. Drugače pa je super varjanta če si mal popotnika. Stroški so malo večji kot če si stacijoniran na enem otoku. Transferji med in po otokih so kar dragi pa tudi namestitev v jul in aug. Ladijske povezave med samimi otoki pa zelo zaneslijve in se držijo urnikov
Catja, gre za let iz Brnika do izbrane destinacije (npr otok Kos), povratek pa je recimo iz Patrasa z ladijo. In ti letiš iz Brnika do Kos-a potem pa si sam kakor veš in znaš organizraš da prideš pravi čas do Patrasa. Mislim da je bila lani samo da varjanta avio-ladija. Kakor pa sem že omenil je transfer med otoki dokaj drag.
Forum je zaprt za komentiranje.