Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice bahia beach-tunizija

bahia beach-tunizija

Pozdravljeni1

Prosim za kakršnokoli informacijo o hotelu Bahia Beach – monastir -Hammamet.
a je hotel čist, animacija, predvsem pa hrana in kaj lahko pričakujemo od AI ( je všteta tudi ustekleničena voda), potujemo z 2 otrokoma.

Kaj se splača iti pogledat ( organizacija izletov)

hvala

Jaz sem bila pred tremi leti v hotelu Bahia Beach v Hammametu. Zelo sem bila zadovoljna s sobami, so čiste in lepe, s klimo. Tudi prehrana je bila super, vse samopostrežno, ogromno dobrih sladic, res pa nismo imeli AI, ampak PP. Glede animacije pa kaj dosti ne vem, ker smo bili na tridnevnem safariju do Sahare in bilo je čudovito. Upam, da sem ti vsaj malo pomagala.

Bili smo v jeseni v hotelu Bahia Beach (Yasmine-Hammamet), prijetno smo bili presenečeni.Opozoril bi na en problem- prebavne težave. Bilo nas je 7, od tega nas je 5 jemalo preventivne tablete proti prebavnim težavam,2 pa ne.Eden od nas si bo Tunizijo zapolnil za vedno (krči, driska, oslabelost).Priporočam preventivo in vse bo super.

Pozdravljeni1

Hvala za vaše odgovore, ki so pomagali pri odločitvi.

Vprašala pa bi, koliko prej ste prevenitvno začeli jemati tablete proti prebavnim motnjam?

Kakšna pa je hrana, če vzamemo AI?

Še enkrat hvala za odgovore.

Barbara

Tablete se začne jemati en dan pred odhodom in se jemlje ves čas počitnic.Po mojem mnenju se splača vzet ALL.Vse obroke imaš samopostrežne, celo na plaži imaš hrano (razne pizze, sendiče..)Hrana je kar uredu, ni pa prav veliko izbire, kmalu postane vse enolično.Najbolj so mi ostale v spominu sladice- tu je veliko izbire in so prav slastne.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close