Barcelona – vodič
Ojla.
Planirano imam preživeti božič in Novo leto v Barcelono (neagencijsko). A kdo ve za kak pameten vodič za Barcelono in okolico? Tako da je čim več strnjeno na enem kosu…
Če bi šel zbirat informacije preko spleta je to precej bolj zamudno, kot imeti vse v eni knjigci? Sicer če ne bo druzga bo tud to treba 🙂
Lp
Andrej
Matijav: hvala za ta naslov za sobe. Mogoče bom kar tle rezerviral.
Zadeva je taka da bom(o) v Barceloni 8 dni, pa se mi zdi to kar precej in bi si pogledal(i) še kej v okolici. Razmišljal sem o rentacarju. Cene so dokaj normalne v primerjavi z iskušnjami v manj razvitiv državah (letos v Maroku 2x dražje).
Kako je s prometom v Barceloni, je znosen ali kaotičen, parkirišča so verjetno za plačat (vsaj v Madridu so večinoma bla…)?
Za samo Barcelono verjetno rentacar ni smiselen, ne? Za okolico pa?
Hvala za informacije!
Lp
Andrej
Jaz sem bil tam nekajkrat, mislim da 4 krat. Razen enkrat vedno s svojim avtom. Mislim, da razdalja ni tako velika, da je ne bi opravil v enem dnevu (noči). Tako da bi bil kar ves čas mobilen. Promet po Barci je gost, sem pa že vozil po bistveno bolj neurejenih mestih, tako da mislim, da ne bi smel biti problem.
Samo garažne hiše so tako drage, da 2x premisli, kdaj boš parkiral v njej. Pišem o tisti, ki je v centru mesta.
Drugače pa, če imaš kolikortoliko voznih izkušenj, ne verjamem, da bi lahko imel kake večje težave.
Seveda se pa pazi, da ti v avto ne vlomijo, čeprav meni niso nikoli.
lp
bv
Midva sva spal v kampu 15 km izven Barcelone. V Barcelono sva hodila z primestnim vlakom. Nisem si upal it z avtom zarad vseh teh zgodbic, kako vlamljajo,…
In dejansko res: sva šla ravno mimo enih Nemcev, ki so prišli do svojga avta, v katerega so jim vlomili.
Po Barceloni resnično ni potreben lastni prevoz, za okolico pa bi prav prišel, glede na to, da boste 8 dni tam (Girona, Figueres,…).
Forum je zaprt za komentiranje.