Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice kam je izginila galerija

kam je izginila galerija

to bi rad vprašal administratorja !

Če me kaj razjezi , dragi moji , je šlamparija , in izbris galerije z strani administratorja je prava stramota. Prav za prav pri tako poceni diskih kot so sedaj ne vem kakšen razlog je za to ?
O tem bi rad javno vprašal stalno omizje , kako je možno da je šla največja zbirka popotniških fotografij ali rakom žvižgat ?

Vito , ukrepaj – poskusil sem disablati cookije pa je isto , isto je v knjižnici ,
smo zato na travelu da senam brišejo stvari.

To zame pomembnejša stvar od več kot 10 postov dnevno ki povejo približno tisto kar oglašujejo
turitsične agencije.

Popotništva in pohodništva je bojim se tukaj vedno manj !

Pa brez zamere

Lodwales

Ki mu število javnih objav / poesebo aforizmov / strmo narašča

http://www.lordwales.com

Kje si pa zdaj spet mene našel za ukrepanje????? Pomagaj si sam in administrator ti bo pomagal…

Kar brez panike, galerija je še vedno na svojem mestu, edino bližnjica do nje preko slučajne slike v okvirčku ob desnem robu začetne strani je izginila. Čisto na dnu strani lahko vanjo vstopiš preko rubrike Potopisi, članki, fotogalerije. Druga možnost je skozi Države, če še ne najdeš, pa na tem naslovu: Vaš link

No, administrator bi se nas pa res lahko usmilil s kakšnim drobnim obvestilom o obvozu in spremembah…

Pa še eno osebno podvprašanje. Po čem sklepaš, da te šlamparija jezi? A si dostikrat jezen, ko bereš svoje tipkanje?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close