koliko denarja za dopust
Pomemben faktor pri tej ceni je tudi število ljudi. Mislim, da je kar velika razlika ali za to ceno potujeta 2 ali 4!
Je pa pri takšnih varijantah, kjer je že v začetku dokaj visoka cena pometno počakati na last-minute varianto. Se vedno dobi kaj zelo ugodnega, samo ne smeš se “zapičit” v točno določen hotel in destinacijo.
Tanči napisal:
>
> Ti ne dam prav. Treba je vedeti, da je last minute varianta
> varianta, ki je že “razbrana”, ki je noben ne mara (v večji
> meri je tako) zaradi takih ali drugačnih vzrokov. Kar je dobro,
> gre za med!
nope…kar je dobro, gre za med in za DOOOOOSTI preveč denarja.
Včasih je dobro tudi zelo solidno za zelo soliden ali majhen denar.
Žal smo v takem potrošniškem duhu, da mislimo, da moramo mastno plačat za dobit nekaj, kar že po defaultu spada zraven. In samo če mastno plačamo rečemo, da smo se imeli dobro….
Jaz osebno sem se večkrat imela boljše na last minute varianti, kot v vnaprej planiranem dopustu, ki sem ga plačala oko iz glave.
Nas je 5, torej bi plačali 650.000 sit za en teden. A je to zate ugodno? Mi plačamo 400.000 sit za pavšal, prikolico imamo postavljeno od začetka maja do konca septembra. Odstopimo jo prijateljem in sorodnikom, tam preživimo veliko vikendov in vsaj tri tedne (enkrat 14 dni + še enkrat 1 teden). Jemo podobno kot doma in se imamo luštno. Ne rabimo nikogar, ki binam stal za hrbtom in stregel.
Hvala bogu, da smo različni.
gremo kampirat. cen nismo niti pogledal. upam da bosta regres pa dohodnina dovolj.
vsak ima tak dopust kot si ga želi in kot ga potrebuje. nekdo je raje pod borovci v šoturu, drug pa v hotelu z all inclusive.
prepričevanje drug drugega kaj je bolje je zato čist mim
Tudi jaz sem mislila, kako je v Grčiji in Turčiji ugodneje, ampak po preračunavanju ugotovila, da ne bo ravno držalo in se bomo letos še morali zadovoljiti s Hrvaško. Smo pa izbrali tako lokacijo, kjer je animacije in dogajanja več kot dovolj. Sonce in morje tudi meni ni več dovolj. Razen če imaš družbo s sabo.
Forum je zaprt za komentiranje.