Prosim svetujte -kam????
Pozdravljeni!
Se mi zdi, da se je za dopust ful hitr za menit, ampak zadnjič mal vprašam v službi in jih ima večina že rezervirano. Cel popoldan sm brskala po internetu, pa sej ne vem kaj naj gledam. Najboljš bi mi blo, da bi mi nekdo iz lastnih izkušenj nekaj priporočal, seveda ne predrago: sva sama z možem (bolj mlada-ne destinacij za upokojence), tako da bi želela apartma za 2 osebi, še boljše pa apartma studio. Na kakem mirnem kraju (kakšna obmorska vas), ne preveč daleč od obale, do mesta je lahko tudi do 5 km. Pa dobra plaža, čista voda, kako drevesce…uh sanje. Neki sm gledala, da ima makarska riviera nekaj takih placev, ampak ko sm brala stara sporočila vsi vpijejo o gužvi. Zaradi gužve torej ne bi šla tja. Ja dopust bom verjetno imela zadnji teden julija in prvega avgusta.
Na Pagu sm bila zdej dve leti zapored in je blo ful dobro. Mi je pa brezveze iti, ker sva z možem cel otok raziskala in je res čudovito. Sicer še bom šla tja, ker je apartma 20 m od obale in neverjetno prijazni gostitelji, brezplačna uporaba pralnega stroja- vse to bom izkoristila ko bom imela kakega malčka.
No, prosim, če iz lastnih izkušenj kdo ve za kakšen tak kraj, lepo prosim, da posreduje, bom ful vesela, lahko pa tudi kaj več inf. povem o app na Pagu.
P:S: Mogoče bomo pa tako pregnali zimo!!!!
Forum je zaprt za komentiranje.