Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice easyjet-sedežni red-otroci

easyjet-sedežni red-otroci

ojla

kmalu potujemo z nizkocenovcem v berlin, pa me zanima, kako je s sedežnim redom, če potuješ z otrokom, a gremo zato med prvimi na letalo ter kje je najbolje da sedimo (spredaj, zadaj…)

hvala za nasvete

Družine z majhnimi otroki imajo prednost pri vstopu na letalo – tudi na letališču jih pozovejo naprej. Sedež izberež po lastni volji, mi smo izbrali bolj spredaj. Najbolje? Ne vem, nam je bilo čisto fino.

****************************************** Izgubljen je dan, ko se nisi smejal.

Ja mi imamo isti izkušnjo kot majav.
Bila je ful guzva in so nas preko cele vrste peljali naprej in posebej na avtobus do letala, v Berlinu pa smo čakali v posebnem prostoru čist sami ostali pa so gužvali skupi.

Vsedeš se pa po svoji presoji mogoče je spredi bolj zanimivo k se več dogaja in uni mal bliže “mahajo”.
A ja naš je bil star 5 let.

Mi še nismo šli skupaj z otrokom (4 leta) na letalo, imamo pa v planu. Torej, zanima me, če 2 odrasla plačata sedež, kje sedi otrok? Ga tudi “vračunajo” in ima svoj sedež? Sedi med staršema? Kje?

Na njihovi spletni strani si natančno oglej, do katere starosti otrok plača svoj sedež in do katere sedi pri starših. Za štiriletnika boš plačala svoj sedež.

****************************************** Izgubljen je dan, ko se nisi smejal.

ojla

pri nizkocenovcih je različno, ryanair in easyjet računata polno ceno, otrok ima svoj sedež od 2 let naprej. Imajo pa ugodnosti, da gredo npr prvi na letalo. Pri Hlx sem zasledila, da mi je raćunal nižjo ceno, amoak to sem samo testirala kjer so najnižje cene, z njimi se nisem letela. Kako pa je pri klasični prevoznikih pa si oglej v njihovih splošnih pogojih.

Če te še kaj zanima pa le vprašaj…

Hvala.

Še ena malenkost: prav v prvi vrsti naših otrok niso pustili sedeti, ker je tam zasilni izhod.

Mi smo bili v Berlinu med zimskimi šolskimi počitnicami. Ravno tako smo šli z Easyjetom in moram reči, da sem bili zelo pozitivno presenečena. Kljub gužvi so družine z otroki spustili prve na letalo ( moja grebatorja sta prišla gor čisto prva ) in sta otroka zato lahko sedela ob oknu. Enako je bilo potem tudi za nazaj v Ljubljano. Mi smo se imeli v Berlinu zares super, pa nikar ne pozabite iti v živalski vrt! Je enkraten in vreden ogleda, naše dete še danes vsem pripoveduje, da je videl ta prave pingvine in koalo. Mi bi kar še enkrat šli…

ja a ni škoda da ukinejo let, mi bi tud šli poleti

bomo vidl kaj bo s tem Bruslom, London mi ne diši preveč pa sploh ne vem zAKAJ – mogoče preveliko mesto

ojla

v berlin leti tudi s celovca, mislm da hapag lloyd al nekaj podobnega

a res hvala , to moram pa prečekerat , a tud nizkocenovni??

oj

ja tud je nizkocenovni, leti iz celovca, cene so bile tko tko ala easyjet, mi smo šli iz brnika, ker so imeli ravno eno akcijo, pa so bili ugodnejši…

Tudi mi smo šli tja med zimskimi počitnicami. Že res, da smo šli lahko z otrokoma prvi na avtobus, ki pelje do letala, medtem ko pri vhodu v letalo nismo imeli nobene prednosti in smo se gužvali skupaj z vsemi ostalimi. Tako je bilo na Brniku in tudi nazaj grede v Berlinu.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close