easyjet-sedežni red-otroci
Ja mi imamo isti izkušnjo kot majav.
Bila je ful guzva in so nas preko cele vrste peljali naprej in posebej na avtobus do letala, v Berlinu pa smo čakali v posebnem prostoru čist sami ostali pa so gužvali skupi.
Vsedeš se pa po svoji presoji mogoče je spredi bolj zanimivo k se več dogaja in uni mal bliže “mahajo”.
A ja naš je bil star 5 let.
ojla
pri nizkocenovcih je različno, ryanair in easyjet računata polno ceno, otrok ima svoj sedež od 2 let naprej. Imajo pa ugodnosti, da gredo npr prvi na letalo. Pri Hlx sem zasledila, da mi je raćunal nižjo ceno, amoak to sem samo testirala kjer so najnižje cene, z njimi se nisem letela. Kako pa je pri klasični prevoznikih pa si oglej v njihovih splošnih pogojih.
Če te še kaj zanima pa le vprašaj…
Mi smo bili v Berlinu med zimskimi šolskimi počitnicami. Ravno tako smo šli z Easyjetom in moram reči, da sem bili zelo pozitivno presenečena. Kljub gužvi so družine z otroki spustili prve na letalo ( moja grebatorja sta prišla gor čisto prva ) in sta otroka zato lahko sedela ob oknu. Enako je bilo potem tudi za nazaj v Ljubljano. Mi smo se imeli v Berlinu zares super, pa nikar ne pozabite iti v živalski vrt! Je enkraten in vreden ogleda, naše dete še danes vsem pripoveduje, da je videl ta prave pingvine in koalo. Mi bi kar še enkrat šli…
Forum je zaprt za komentiranje.