Najdi forum

Zadnje čase se tukaj pišejo ene komedije o Kubi.
Za tiste, ki nameravate potovati tja, in potrebujete kakršnekoli informacije, sem na razpolago po e-mailu – farfalla@email.si
Obljubim, da bodo resnične, ker imam s Kubo vsakodnevne stike (pa ne samo v sanjah, kot nekateri člani tega foruma).

Lp, mariposa.

lepo da imaš stike , kaj pa uradno poročilo evropske unije o človekovih pravicah.
O posredništvu :
Jaz tega ne rabim . če od ljudi ki grejo preko vas na kubo nimate nič vam je lahko v čast.
je pa v povezavi z kubo ogromno Evopskih posrednikov ki jih zanima predvsem zaslužek.
Pisanje o kubi ni , kot pravite , temveč realnost !

Super. Naty! Hvala za vsakršne informacije!! Jaz sem bila na Kubi lansko leto, s turistično agencijo. Žal sem bila le kratek čas. Meni je bilo všeč in bi šla še kdaj.
Prosim Naty, nikar se ne pusti sprovocirati raznim princem in lordom itd. Lp

lordwales,
No, potem pa res – MI JE V ČAST, ker od tega nimam nič.
Gre mi le zato, da Slovenci, ki se obrnejo name, ne bodo spali v taki luknji, kot sem na svojem prvem potovanju v Havani spala jaz (pa sem imela celo nekaj informacij!!) – zaradi nevednosti, seveda, temveč za isto ceno pri POŠTENIH ljudeh, ki ZAČUDA radi živijo tam, kjer živijo, pa čeprav je tam KOMUNIZEM. Na tak način sem pomagala že nekaj Slovencem, da so se vrnili z lepimi vtisi, pa PONOSNA sem na to, da ima tudi ta Kubanec, ki ga dobro poznam, z mojo pomočjo nekaj več posla. Tako smo vsi zadovoljni (razen tebe, očitno).
Da pa Kubanci komaj čakajo rešitve iz ZDA, je tvoja izmišljotina. Sicer pa mi je res odveč polemika s teboj in se več ne bom odzivala na takšne neumnosti. Tvoje pisanje se mi resnično zdi ena velika packarija tukaj na forumu.

Te bom jutri poklical za info.

Lahko me tudi ti.

LP!

Š3tof

Prav. Saj veš, kje me najdeš.

Lp, N.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close