Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice kresten palace Rodos

kresten palace Rodos

No, končno smo rezervirali ta hotel. Zanima me, ali je bil kdo od vas na tem delu Rodosa, Kalithea, in kakšno koristno info.

Hotel je zelo lep 4*.Mal je dvignjen in je zelo lep panoramni pogled,oddaljen od plaže cca 300m.Plaža je kamnita delno peščena.Hotel iam zelo lep velik bazen in lepe sobe so.Še kaj ))))))))))))))))))Do centra Kalithea je 1km do mesta Rodos pa 6km,imaš pa avtobusno postajo pred hotelom.

Hvala. Kaj pa plaža, je ok za otroke?

Kot sem prebrala je malo plaže kamenite,nekaj pa peščena(za vsakogar malo)).Do plaže je mostiček in nekja stopnic,je pa otroški bazen in otroško igrišče.Zelo velik park,velik bazen (stole in ležalnike proti plačilu)Sobe velike ,tv,radiohaldilnik,fen kad balkon ali terasa,Klima občasno po potrebi od15.6.daljeObroki so samopostrežni.No to je to

Ojla!

Tudi midva sva bila lani na Rodosu v tem hotelu. Zelo nama je bil všeč. Osebje je bilo zelo prijazno, hrana samopostrežna, za vsakega se je nekaj našlo. Sobe so bile O.K., najina je bila v pritličju, stran od bazena, taka s teraso. Klime skoraj nisva uporabljala, samo malo sva odprla balkonska vrata in je prijetno pihljalo po sobi- ko odpreš balkonska vrata, se klima avtomatsko izključi, vsaj pri naju je bilo tako. Plaža je sicer bolj mala, vendar nikoli ni bila polno zasedena, ker so ljudje večinoma ostajali ob bazenu, kjer je dobro poskrbljeno tudi za zabavo otrok (tudi odraslih). Ležalniki in senčniki na plaži so bili za plačat (nekaj malega). Če sva bila na plaži že zjutraj in sva plačala za ležalnika in senčnik, sva lahko vmes tudi odšla za par ur, ležalnika sta naju pa še čakala, ker gor nalepijo račun in lahko uporabljaš ves dan.

LP, Tama

Super, kdaj sta pa bila? Mi smo rezervirali family room, ki so baje večje in s pogledom na morje. Ma itak bomo več ali manj na plaži ali bazenu. A je droben pesek ali prod?

Pozdrav!

Če ste rezervirali family room, potem verjetno s prostorom ne bo težav. Že najina soba, ki je bila “le” za dva, je bila kar velika. Plaža je pa narejena kar posrečeno. Skale pravzaprav “ločijo” morje od plaže. Tam, kjer so ležalniki in senčniki je mivka, na manjšem delu tudi prod, v morju so pa na enem delu take večje skale oz kamni (tam greš v vodo direkt po stopnicah), na drugem delu greš pa v vodo tako, bolj postopoma, v vodi so pa kamni. Če želite vam lahko pošljem na mail kakšno fotografijo.
Če imate otroke, jim bo verjetno ob bazenu bolj všeč, ker je bolj “živo”. Ves čas se nekaj dogaja za ker poskrbijo animatorji.Ob bazenu so bili takrat ležalniki in senčniki zastonj (začetek julija 2005). So pa te marele kar močno prepustne za sonce, visok faktor ni bil odveč. Tudi zvečer je bila na terasi pred jedilnico vsak dan glasba. Najprej so imeli otroci mini disko, potem pa je ponavadi kdo igral. Drugače pa leži hotel sicer ob cesti, vendar na bolj mirnem območju. Avtobusna postaja je kar pred hotelom, vozni red pa na recepciji…..

LP, Tama

Z veseljem bi si pogledala slike, če mi jih pošlješ.

Mnenje gostov iz tega hotela

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close