Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Hotel Kefalonija Palace

Hotel Kefalonija Palace

Pozdravljeni,

zanima me, ali je kdo od vas letoval na Kefaloniji v tem hotelu, kakšne so plaže tam v bližini..

Si prepričana da se hotel imenuje Palace.Poznam hotel pod imenom Panas .O tem hotelu ti pa lahko dam informacije.Drugače so pa plaže lepe in hrana je v gGrčiji zelo dobra)))))).pa lp

Hvala, ta hotel se res tako imenuje. Pa smo se odločili za Rodos, ker se mojim ne da voziti na razne plaže,kar je na Kefaloniji nujno.LP
Maka

Ta hotel je oddaljen od plaže samo 50m in zares je lepa plaža)))))) In ker hotel ste izbrali na Rodosu,če nisem preveč firbčna???

Joj ,sory ampak res sem firbčna,prav nič me ne briga,sam sem ful žalostna ker sem mislila letos na rodos pregledala vse hotele pa me je moj pregovoril in grev v Šri Lanko((((.Baje je tam fullllllll vroče.

Ja, na Rodos gremo v Kresten. Saj si mi na uno temo odgovorila. Pa nisi firbčna. Ma tista plaža na Kefaloniji je baje vroč pesek, pa bi tamali cvilili, da jih peče. Baje. Ma saj je vseeno, zdaj sem vesela, da smo se sploh odločili.

Tudi jaz sem gledala ta hotel na Kefaloniji in ko sem videla komentarje sem se odločila za NE. Se nič ne dogaja v bližini hotela, ki je bolj na samem, bazen ima premajhno kapaciteto in so vsi ležalniki zasedeni že zjutraj; do rdeče XI plaže ni tako blizu, do mesta tudi ne, …

Rodos je bil nam zelo všeč, sploh urejenost z busi, rent-a-car-jev na izbiro, ful dober star del mesta, dobri izleti (pa ne z agencijo!). Blizu vas bo tudi Faliraki-Water-Park, mi smo en dan preživeli tam, sicer je bila vstopnina 17 €, ampak nam ni bilo žal! Meni se je zdel (res, da pred 4 leti) estetsko dovršen, s sefi, dovolj ležalniki, dovolj obroči, s ful dobrimi valovi, … Poglej si na netu in pejte!

Mislim, da ste se dobro odločili.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close