Kuba
Velikokrat vidim, da imate popotniki na tem forumu taka vprašanja, na katera vam lahko odgovorim. Včasih berem tudi določene komentarje, ki se mi zdijo prav zavajajoči.
Za tiste, ki vas karkoli zanima v zvezi s Kubo, sem na razpolago preko elektronske pošte. Prenočišča, cene, transport, KARKOLI…
si na razpolago , najkasneje poleti letos bo z castrom komedija finita in potem bodo cene šle v višine, Sistem , ki nima dodane vrednosti / dobička / in tržne ekonomije dolgoročno ne more preživeti. če ne bi castro imel bolivije bi že zdavnaj šel po gobe !
verjami mi , z komunizmom na kubi je zaključeno. Tam je edina romantika to da te okradejo.
država ki nima niti enega cazinoja in dvomim d aima kakšno tremalno kopališče , kjer ljudje čakajo v vrsti cel dan za to kar pri nas čakamo točno nič ni vredna obiska. Ki ni sposobna niti toliko urediti človečanskih pravic , d abi zapsoleni dobili vsaj 100 evrov kolikor jih dobe kitajci.
vi vidite v tem romantiko , ko se pa vrnete domov prinesete domov svo bedo kube.
ki jo emigranti tako cenijo d aje nikoli ne obiščejo.
Forum je zaprt za komentiranje.