Slovaška,Ukrajina, Moldavija,Romunija
Na moji spletni strani http://www.domovoj.com si lahko ogledaš albume fotografij iz vseh naštetih držav (“kaj je treba videti” 🙂
O vsem ostalem pa je bilo na tem forumu že precej povedanega (tudi z moje strani), malo pobrskaj po arhivu.
lp
Pozdravljena,
Sama sem bila v Ukrajini kratek čas, prekratek, bila sem samo v L’vov-u, a moram reči, da me je sama Ukrajina v tem kratkem času tako prevzela, da sem se odločila še preden sem se dodobra vrnila, da se bom še vrnila. Namen imam v letošnjem letu v drugi polovici leta, nekje za 14 dni. Koliko se bo dalo v tem času pogledat pa ne vem. Rada bi čim več.
No za L’vov pa tako, kar nekaj je za videti, nisem imela časa, da bi si ogledala prav vse, tako, da se moram tudi sem vrniti.Njihov denar so Grivnji, tako da za 1 EUR dobiš 6 grivnjev, tako nekako +-.Moram ti reči, da je vse zelo poceni. Imajo tudi sodobne nakupovalne centre podobne našim, tukaj so cene tudi v koraku z našimi v Sloveniji.Sicer je zelo poceni država. Prevozi zelo poceni, tudi taksiji, njihovi kombiji predelani v “buse” so sploh smešno poceni, 1 Grivenj daš in se kar precej poti pripelješ.Poceni pijača in hrana, lepa je Ukrajina, če si tja namenjena ti zagotovo ne bo žal.Če iščeš sopotnico sem za.
Pozdrav
Lilijana
Forum je zaprt za komentiranje.