Smučanje – Ischgl, San Pellegrino
V ischgl gremo letos.. Pa smo tut same lepe stvari slišali 😉 Passo san pallegrino pa smo bli kake 3-4 leta nazaj… ne direkt tam, ampak to je tak vmesni kraj med moeno pa falcadami se mi zdi 😉 Tam je najboljsa “koča” saj je cel dan na ful soncu, velika, dobro za jest 😉 Proge pa niso zdaj da bi bil ful navdušen ampak so pa vseeno zelo zelo vredu.. Tak če skupaj povzamem:priporočam 🙂
Bila lani v Passo San Pellegrino. Ne priporočam ti apartmajev RODODENDRO CLUB, ker smo imeli z njimi zelo slabe izkušnje. Pojstelja v spalnici: dve zložljivi pojstelji skupaj in to naj bi bila zakonska pojstelja. Za posteljino je bilo treba plačati, čeprov si jo imel sabo. Enako je bilo treba plačati za klubsko kartico, ki naj bi vključevala savno, čeprov se je ni dalo uporabljati, ker naj bi 1t prej zgorela.
Drugače pa je smučišče še kar vredu. Je bolj za družine z otroci, saj so proge precej položne. Do tiste, ki pa je malo bolje te pa loči dolga pot z sedežnico in ni glih fajn. Uglavnm ne priporočam tega kraja.
mi smo bili v Samnaunu v Švici. Smučišča so povezana z Avstrijsko stranjo z Ischglom. Prog čez 250 km, prava bomba. Destinacija je odlična. Ischgl je sicer moden in dražji. Splača se vam prismučat na Švicarsko stran in iti v vas. Kajti cela vas je prepredena s samimi djutiji. Prav fauš sem vam, pa odlično smuko vam želim. Mi smo imeli dve leti zapored sonce brez snega. Vam želim enako.
Čao.
Mal z zamudo…
Ej blo je super.
Vreme 6 dni sončno, lahko bi blo mal več snega, da bi se lahko kake off roade šlo.
Spali smo v Waldhofu, kake 3km pred Ischglom.
Ampak smuka je bla odlična, naprav toliko, da se praktično nikoli ni čakalo. Večina smučarjev je bolj začetnikov, tako da so ble zahtevne proge precej prazne in s tem tudi cel dan v dobrem stanju.
Po smuki pa je pasala savna in bazenček v Silveretta centru v Ischglu. Za oboje 11 EUR, precej ceneje kot pri nas :-)))
Lp
Andrej
Forum je zaprt za komentiranje.