kam z otroki med smučanjem
V Avstriji so posebni hoteli, ki ti nudijo varstvo. A žal so kar dragi in nekateri imajo starostno omejitev za varstvo otrok – varujejo starejše od dveh let. Najdeš jih na internetu pod družinski hoteli. Z možem žal nimava nobene babice in sva se nato odločila da smučava izmenično. Seveda pa ni tako zabavno.
Upam, da bosta našla zase primerno varianto. Želim vama prijetno smuko.
Ampak res ne vem zakaj mate eni otroke?
Če se ne znate odpovedat določenim stvarem (razvadam) kot so smučanje itd… potem mi ni jasno zakaj se odločite za otroke.
Če se ne motim je prioriteta otrok in ne smučanje???????
Sej te ne bo konc če en let ne boš smučala, al pač?
Pa brez zamere, ampak to me res razkur!
lordwales bi prav rad šel za varuško , vendar ga 2 službi pri tem močno ovirata. že od 9 gulim literaturo in bojim se da od tega prav veliko objav ne bo. še manj denarja.
jamrate da ne morete smučat. Zakaj ste se pa odločili za otroke ?
če pričakujete da vam jih bo varovalo osebje hotela ste v zmoti.
Ko ste starši ste skoraj edini ki skrbite za otroke. Ko bodo zrasli pa boste z njimi smučali.
Je pa še ena rešitev
Pustite jih babici !
Ves kar počnemo zahteva odrekanja. Vsi bi imeli otroke , a odpovedali se ne bi ničemur. O pa ne gre !
Ampak res, prav res nevem, zakaj mamicke tolk poudarjajo, da imajo pac otroke, in kako bi z njimi potovale in smucale in nevem kaj se vse; so pa zlo vesele da jih majo, samo …
Preprosto jih imas in konc; in ne zdaj to razglasat vsemu vesoljnemu svetu …
Naj mi ena razlozi ZAKAJ, ce lahko; upam da to ne bo viv, ker je pac prevec pristranska, zakaj , pa sama najbolje ve …
Ali pa morda nardimo novo temo : Potovanja z 1,2,3,4,5,… mesecniki
Pa brez zamere … Oskar
Otroci so dejstvo , večje dejstvo je dejstvo da kamorkoli z njimi greste v turitsične kraje se z njimi tam zaposleni ne ukvarjajo. Niti ne slišijo še manj poslušajo njihovega veselega vpistja , ampak zrecitirajo običajen refren in poslušajo z turisti nekaj zaslužit. Tako je povsod po svetu.
otroci so , turizem je , in vse ostalo je. panihče razen mamic tega posebej ne poudarja.
Seveda so tukaj pričakovanja in ko turistov ne vem kolikokrat povem da se z njimi ukvarjamo samo profesionalci , vsi ostali pa zbežijo pred njimi če se le da , in redkli so prizori ko turisti klepetajo z domačini. Rzen če je kraj turistično neobiskan.
Proiblem večine so statusni simboli in preveč denarja. vse bi radi , potem, pa ne zmorete.
to je tako kot pri pisanju , slej ko prej to postane rutina , pa je že kdaj kakšen pisatelj ali novinar jamral kdo bo kaj namesto njega kaj naredil.
Pozabljate da se za otroke odločite prostovoljno , in če hitite hitro potem od dopusta ne bo nič.
Če si vzamete predah let in več med otrokoma potem dopust ne bo nekaj let pa bo.
uporabljate kontracepcijo , ker drugače zadeve gredo prehitro.
kolk ste vsi bedni…a če maš otroke, je pa zdej konec tvojega življenja, al kaj?
ne…24 ur se je potrebno posvečat otroku in niti minutke manj!!!!!!bogi ta otrok!!!!!
jst že ne bi bla vaš otrok-vsi tisti ki tako mislite…
hvala bogu, če hočejo moji starši uživat-bi rekla jst in 13 mesečno dete če bi znalo govorit
še bolj se bodo imeli radi, če ne bodo skoz skupi
zulja in valentin…..res bogi vajini otroci, če jih mata al pa jih bota še mela (najbrž bosta hodla prvo polovico šol. leta v šolo z njima, da se bo otrok nehal cmerit, ker je še s popkovnico privezan na vaju)…sej ni čudno, da je svet tak…pa brez zamere
jonica…druge izbire od že predlaganih, pa skor ni
edino, če gredo še kašni kolegi zraven…in slučajno kdo od njih ni ljubitelj smučanja…pa pol daš za kako urco v varstvo…take izkušnje so meli naši kolegi
uživajte na smučanju
lp
Včeraj sem naredil preizkus v kjižnici / knjižničarke že vedo kako je lepo 8 ur na otroškem oddelku / 3 ure sem bral časopise in vmes so za mano otroci veselo skaklai , in gledali in jemali video kasete. Bil sem v dobri kondiciji , dobro zrdžal , koncentracija mi ni popustila , sedaj imam obdobje ko otroke lažje prenašam.
Ker me jonica ne omenja pomeni d asem kulturen in strpen , a še vedno sam.
pravzaprav imam ljubico : tipkovnico.
Berem dane o ona – o v bonbonu / večer in primorske / kozlarije in kozle o ona on.
Dajte no , 18 jurjev letno za to da dobite telefosnke za zmenke.
poznam lažji način :
pišite mi , moškim bom bolj na kratko dgovoril , čenskam pa daljše.
če ste poročene ali z fantom ne pišite ker ne bom odgovoril. Za ostaleenske od 20 – 33 let ni problema , mudi se mi ne , 2 službi imam , ampak če ste osamljene bom rad prebral vaše pisanje.
e- pošta zelo dobro deluje , imam z pomočjo e – pošte ogromno objav in znanstev.
samo na on on ne ker imamo ta forum
Forum je zaprt za komentiranje.