potuje kdo v kratkem v BKK? prosim za uslugo
Zivjo!
Imam eno veliko zeljo za nekoga, ki bi mi bil pripravljen prinesti nekaj stvari iz Slovenije.
Namreč, študiram v Bangkoku in ze prav pogresam kaksno slovensko stvar (npr kos prsuta :).
Sem mislil, da mi bo mama poslala paket preko DHL poste, vendar je cena posiljke 32 tisoč SIT, kar se mi zdi veliko prevec.
Torej, ce bi bil kdo pripravljen prinesti nekaj priboljskov in ucbenik slovenscine za tujce, bi mi zelo polepsal praznike. Seveda sem pripravljen nekaj placati. Paket bi mama lahko poslala ali pa ga ar prinesla na vas naslov, v Bankoku pa bi ga prevzel na letaliscu.
lep pozdrav iz tople Tajske,
Marko
Pozdravljen Marko,
moja starsa gresta 25.12. (nedelja, cez 5 dni) na Tajsko, tko da ti lahko onadva prineseta knjige. Za prsut je rekel oce, da raje ne. Ti posljem od oceta telefonsko na PM, pa naj ga tvoja mama poklice, da se zmenita kje se dobita.
Prosil bi te, ce mi lahko napises ene par stvari:
– kaksne so temperature in vreme sedaj v Bangkoku?
– kaj je bolj prirocno imeti, eure ali ameriske dolarje?
Ostalo dobis na privat sporocilo,
Lp
-ff
Marko, a pregleduješ mail marko@travel.over.net?
Če ne ti pošljem mail na kak drug naslov.
LP
pozdrav vsem,
Spet sem v Bangkoku, po tednu oddiha na Ko Taoju. Moram povedati, da mi je Ko Tao, od vseh otokov, ki sem jih videl, najbolj zanimiv. Do sedaj sem bil na Phuketu, Similanih, Phi Phiju, Lanti, Samuiju in Sametu. Morje je res lepo, čisto, nič valov, takoj zraven so korale in malo naprej od našega zalive (30 min plavanja) se zgodaj zjutraj potikajo morski psički. Niso lih veliki, ma še zmjri zanimivi:)
Lep pozdrav vsem,
Marko
Alma in mens, poglejta mail, upam, da dela, ker meni neki šteka.
Marek, ker ti nisem mogla poslati privat maila, ti pišem kar preko foruma.
Ker si napisal, da si se vrnil iz otoka Ko Tao, bi imela nekaj vprašanj.
S fantom razmišljava, da bi šla na ta otok, toda zanima naju, če je primeren tudi za tiste, ki se ne potapljajo? Kajti katero koli stran odprem o tem otoku, povsod piše, da tisti, ki se ne potapljajo niso ravno zaželjeni. : (
Nama lahko predlagaš kakšno lepo plažo in pa bungalov ob plaži?
Ali se kaj dogaja na tem otoku? Ne potrebujeva zabav do jutranjih ur, toda vsaj nekaj dogajanja zvečer pa le. So organizirani kakšni enodnevni izleti na kak drug otok?
lep pozdrav,
Nina
Na tisti strani otok in na tisti plaži (Tanote), kjer sem bil, res ni dosti možnosti za žur. Sicer je en odprt bar na plaži, to pa je tudi vse. Malo bolj živo je na zahodni strani otoka, mogoče pa tudi v zalivu na južni strani otoka.
Nisem pa opazil, da bi kje odganjali nepotapljače. Mogoče, ko je res vse polno, vendar letos ni hude gneče.
Mi smo šli na enodnevni izlet okrog otoka, kake druge ponudbe izletov (razen potapljanja) pa nisem opazil. Šli smo tudi na otok Nangyuan, ki ima zelo zanimivo oblikovano plažo. V bistvu so to trije otoki, ki jih povezuje peščeni pas.
Internetna stran: http://samui.org/kohtao/
lp,
Marko
Marek, zdravo.
Dobro, da si rekel, saj, kot kaže, maili ne delajo. Sama sem (tudi nekaterim drugim uporabnikom) poslala nekaj vprašanj, pa nisem dobila niti enega odgovora (tudi tvojega ne …).
Časa, da kupim pršut, je še dovolj, saj potujem v ponedeljek.:)
Sicer pa mi lahko (pa tudi vsi ostali, ki so mi mogoče ali bi mi skušali kaj sporočiti na mail) pišeš na zmajkla_26@hotmail.com.
Lp!
Alma
Živio.
Moje ime je Kristijan in potujem 6.3 na Tajsko na dopust. Sicer bom nastanjen v Pattayi ampak planiram iti V Bangkok za 2 dni. Če želiš da ti kaj prinesem ti bom z veseljem pomagal. Kontaktiraj me na moj mail : kristijan.fabijan@volja.net
Prosim tudi če mi lahko poveš kako najhiteje in poceni priti iz Pattaye do Bangkoka.
Lep pozdrav
Forum je zaprt za komentiranje.