Najdi forum

EXOTIC TOURS

Zanima me ali kdo pozna agencijo
Exotic Tours in kakšne so izkušnje ?

Sem že večkrat pisala – jaz mam slabe izkušnje. Preko njih sem kupovala letalsko karto in so že po izdaji predračuna spremenili ceno…

enkrat dobijo vaš e mail pomaga samo telefonski klic . nadležni !

viv napisal:

> Sem že večkrat pisala – jaz mam slabe izkušnje. Preko njih sem
> kupovala letalsko karto in so že po izdaji predračuna
> spremenili ceno…

Če bi se vsaj malo spoznala na politiko letalskih družb bi vedela, da nobena cena letalske vozovnice ni fiksna ampak je odvisna od povpraševanja in se temu primerno cene vozovnic kakor tudi letaliških taks spreminjajo. Cena je fiksna šele po izpisu vozovnice zato ne blati agencije, kot da oni namenoma spreminjajo ceno, ker cene vozovnic ne oblikuje in ne spreminja agencija ampak prevoznik.

No ta pa ne drži , če je rezervacija že narejena in že del aranžmaja plačan ponavadi je to 30 % , celotne cene mora agencija to ceno garantirati ne glede na kasnejše spremembe cen .

Še vedno kamorkoli sem potoval je bilo to tako , pa je bila rezervacija narejena tudi do pol leta prej in teden pred odhodom ni bilo nikoli nobenih problemov in ne sprememb cen !

LP M.

selan napisal:

> No ta pa ne drži , če je rezervacija že narejena in že del
> aranžmaja plačan ponavadi je to 30 % , celotne cene mora
> agencija to ceno garantirati ne glede na kasnejše spremembe cen
> .
>
> Še vedno kamorkoli sem potoval je bilo to tako , pa je bila
> rezervacija narejena tudi do pol leta prej in teden pred
> odhodom ni bilo nikoli nobenih problemov in ne sprememb cen !
>
> LP M.

Ni res, to ne drži pri letalskih kartah…Lahko je rezervacija narejena, cena vozovnice ostane nespremenjena lahko pa se kljub rezervaciji spremenijo letališke takse. Šele, ko je vozovnica izpisana je fiksna tudi cena. Sicer pa viv ni omenjala, da je naredila rezervacijo tako, da je od takrat, ko se je pozanimala za ceno in dobila predračun za vozovnico pa do trenutka, ko je hotela narediti rezervacijo in vplačati znesek, cena same vozovnice spremenila…

In prosim ne primerjaj turistični aranžma in letalske vozovnice, ki so specifika. To je kot bi hruške in jabolke metal v isti koš. Ob rezervaciji letalske karte do določenega datuma, ki ti ga pove sistem, ni potrebno vplačati nič, ker so do opcije za izpis vozovnice nulti storno stroški. Ko pa je potrebno vozovnico izpisati pa moraš vplačati 100 % ceno vozovnice.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close