London – razprodaje – potrebujem nasvet
Živijo.
Zanima me kam se plača jit po nakupih. Grem namreč v london za 3 dni, z enim samim namenom. Shopping. Pa ne poznam čisto nič. Ali mi lahko kdo kaj svetuje, kje so kakšne velike trgovine oz. shopping centri. Imam namreč namen kupit smučarsko opremo…. hlače+bundo pa kako zimsko jakno, pa tko mal.
Hvala
Lp, MiKi
Živijo. Hvala.
Ali je to peš-ulica, tako kot v nemčiji, v mestnih jedrih, ali kako to izgleda.
Aja, pa še to, če mi zna kdo razložit, kaj pomenijo te oznake ulic v angliji.
Oni imajo namreč najprej hišno številko, potem pa ime ulice, na koncu so pa neke oznake kot je:
Oxford Street, London W1D 1 pa W1D 2 pa W1K 7 pa razne druge.
Ali kje kaj piše o tem?
Hvala
Lp, Matjaž
Zdravo,
glede oznak ulic ti ne bi znala odgovorit.
Cel januar je v Angliji čas razprodaj, tako da boš lahko veselo nakupoval po zelo znižanih cenah kjer koli v Londonu. Če ti bo zneslo se še zapelji v Brixton z busom, zelo zanimivo, tudi trgovine s smešno nizkimi cenami v januarju-ne pozabi. Potem so cene oblačil zelooooo visoke.
Uživaj pri nakupih.
L.
jst sicer ne poznam glih vsake trgovine, ampak za to kar ti iščeš se meni oxford street ne zdi najbolj primeren! sem zdaj v decembru ulico prehodila kar nekajkrat gor in dol, pa nimajo glih nekih športnih štacun s stvarmi, ki jih ti rabiš! sicer je to največja nakupovalna ulica, samo probaj vseeno na netu poiskat kako se imenuje npr. kakšna veriga trgovin s tako robo, pa potem poišči kje so bolj te športne trgovine, ker variante ala naš hervis al pa šport 2000 na oxford streetu ne boš našla!
jaz pa sem lani v jeseni v Herodsu tudi “sopal”.
Za plasc sem ponudil ceno, ki mi je bila se sprejemljiva (ca 20% nizja od one na listku)
Na mojo prvo ponudbo ni slisala nic.
Ko sem ponovil, ponudbo se je spogledala s sodelavko in rekla ne, ko sem ponovil drugic in ji rekel naj vprasa sefa je odsla in rekla OK
In naslednjic, ko grem – kar v Herods in “sopam” dalje in ne razmisljam kdaj so razprodaje ali ne.
To so moje izkusnje “sopanja” v Londonu.
Forum je zaprt za komentiranje.