Najdi forum

Gana : visa

Pozdravljeni,

30 junija potujem v GAno – ima kdo kakšne info glede pridobitve Vise. Vem, da je veleposlaništvo v Rimu, ne vem pa kako je s plačilom in postopkom pridobitve.
Hvala in lp
Alia

Živjo!

Sama imam podobne težave pa me zanima, kako si jih ti Alia rešila? Ali pa kdo drug. Zanima me, kako je s tem, če želiš zaprositi za vizo preko pošte. Kaj vse pošlješ in kako je s plačilom?

Lep pozdrav.

Živjo!
Glede na to, da imaš še kar nekaj časa in verjetno nimaš namena v Rim, bi jst na tvojem oz. vajinem mestu poskušala dobit nekoga, ki bo šel v tem času tja. Izpolniti moraš nek folmural, ki ga verjetno lahko dobiš tudi na netu (ali pa pošlji fax na veleposlaništvo, pa ti bodo odgovorili) in seveda osebi zaupati potni list in 25€ (toliko stane viza). Mislim, da se da vizo dobit še v istem dnevu.
Srečno!
anka

Najlepša hvala za tvoj odgovor. Ampak zaenkrat ne vem za nikogar, ki bi šel v tisto smer. Tako, da bi poslala po pošti, samo ne vem, kako je potem s plačilom. Ne vem, če bi ravno pošiljala denar v pisemski ovojnici. Se je morda kdo poslužil tega načina?

Lep pozdrav.

Moja prijateljica se je pred kratkim preselila v Gano… če želita, vama lahko posredujem njen mail

Lepo prosim. BI mi bilo v pomoč. Ker na internetu nič pametnega ne najdem o tem.

LP.

Kontaktiraj tega gospoda vem, da on rihta vise za gano http://www.podjetnik.si/default.asp?KatID=370&ClanekID=2542….. njegov e-mail triglav_gh@hotmail.com ali gibimeznar@yahoo.com

sicer pa lahko vprašaš še Barbaro Bizovičar, ki ima doli celo turistično vas Barbara’s Highlife Village http://www.barbarasvillage.com/si/ ……… barbarabizovicar@yahoo.com

Najlepša hvala za ta podatek. Bom kontaktirala tega gospoda.

Živjo!

Za vize sem pred letom dni tudi sama kontaktirala Gilberta Mežnaja….zgoraj je naveden njegov mail…po zadnjih informacijah, kolikor jaz vem , je on sedaj v Gani!
Če pa vam bo pripravljen pomagat, če je v Sloveniji……mu brez problema lahko zaupate potne liste!

pozdravček

urška

A mi lahko kdo pove, kolko stane letalska karta za Ghano?

Kdaj je najprimernejši čas za potovanje v Ghano?
A je julij in avgust vredu?

lp
okolisveta

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close