Najdi forum

Argentina?

Imam v načrtu potovanje v Argentino. Zanima me koliko je vožnje iz Evrope do Buenos Sairesa ? Od koliko naprej se dobi povratna avio karta? Kako varna je Argentina?

čas potovanja je približno 24 ur – to je z vsemi prestopanji in čakanju na letališču- odvisno iz kje greš, koliko čakaš na naslednji let, kolikokrat prestopiš… mislim da pride karta okrog 200 -250 000 sit

Živjo!
Upam, da nisem prepozna glede odgovorov na tvoja vprašanja.
Stroški so bili za Argentino 500 tisoc sit s karto vred. Dobila sem dokaj ugodno varianto z British Airways, ker sem letela pred visoko sezono, me je prišlo 185 tisoč sit. Na potovanju sem bila 2 meseca in pol, potovala sem pa v glavnem po Argentini, en teden pa zavila še na čilensko stran.
Argentina se počasi spet draži, ampak je še vedno zelo poceni za naš žep. Je tudi veliko bolj varna kot leta 2002, ko je bilo veliko nemirov. Ampak to je bilo samo v Buenos Airesu. Včasih še vedno srečaš na ulicah v centru Buenos Airesa protestnike(piqueteros), ki so včasih nasilni, velikokrat pa bolj mirni. Ampak to je samo v B.A. Drugod je veliko bolj sproščeno vzdušje. Moraš pa tako kot vsepovsod drugje paziti na svoje stvari. Jaz nisem imela nobenih slabih izkušenj.
Aha, še to. Letela sem iz Londona in let iz Londona v B.A. je bil dolg 15 ur.
Lp, Mojca

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close