Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Stroški potovanja po Siriji

Stroški potovanja po Siriji

Kakšni so kaj stroški potovanja po Siriji? (budget travelling) Vključno z raznimi vstopninami, spominki ipd, itd

V juniju mesecu za tri tedne od Slovenije do Rima , na Sicilijo (zahodna obala do Palerma , čez sredino otoka do Catanie in po obali nazaj na kopno , po Kalabriji in ob jadranski obali nazaj , pa še izlet v San Marino: gorivo , cestnine , kampi , nekaj vstopnin za oglede znamenitosti , izlet na Eolske otoke , hrana in pijača , skratka kompletna poraba za čas v italiji 1650 eur.

Sicilija ni isto kot Sirija :))
Po Siriji sem potovala šest let nazaj in se ne spomnim vseh podrobnosti, ampak je bilo relativno poceni… sploh hrana, pa spanje se je dalo dobit poceni, z ISIC sem plačevala 10 – 30% cene vstopnin, kar je bilo tudi fino…in mislim, da se ni kaj dosti spremenilo. Sirija je SUPER, uživaj!

se opravičujem za napako , včasih kaj bolj sklepam namesto da bi natančno prečital .površnost sicer ni moja vrlina , je pa na seznamu mojih pomanjklivosti

:)) nič zato, se je pa kdo še o Siciliji informiral…. lp, lima

ola, mene pa še zanima ali kdo ve koliko stane viza in koliko časa se čaka na vizo?

Hvala,
Lp Tina

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close