Najdi forum

letališče

tule ste sami svetovni popotniki, mi smo pa še čisto frišni, pa bi prosila za kako mnenje, preden se obrnem na Adrio.
Ko se bomo vračali spotovanja, moramo na Gatwicku prestopiti in čekirati prtljago, imamo pa samo 40 minut časa. ali je slučajno komu tak podvig že uspel, ali je to nemogoče. sama sem se sicer že pripravila, da bomo preživeli 1 dan na letališču, prav paše mi pa ne. Aja, potujemo 4: 2 odrasla, dva otroka (5 in 9)

Po mojem je najboljša in edino izvedljiva varijanta v 40 minutah ta , da ko prvič “počekirate” prtljago ne vem kje prosite da vam jo “počekirajo” do LJ , samo vse karte , ki vam bojo še ostale pokažite na letališču in mislim , da bi moralo biti vse urejeno !!!

Pa veliko uspeha!! M.

Ma to ni najbolj zihr. Pridite prej, 40 minut je premalo. Saj na letališču nikoli ni dolgčas; ker lahko zlo shopingiras ;))

To kar pravi selan je tocno. Prosite ce vam lahko precekirajo prtlago direkt do lj oz do koncne destinacije. Meni so vedno naredili. Prasanje je samo ce tista firma s katero letite prvo ima pogodbo z adrio glede prtlage. Ce vam to uspe, pa ce naute imeli na chekingu zoprne tete pol vam mogoce uspe. Men se je ze zgodilo da sm prsla 50 min pred odhodom (zaradi zamude drugega letala, ki ni imelo podogbe za naprej cekirat) pa mi je na salterju teta rekla, sorry we are closed. pa sm lahk sam sla poiskat sobo se za eno noc.

srecno

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close