Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Kje ste spali v Londonu?

Kje ste spali v Londonu?

A lahko prosim napišete kje ste prenočevali v Londonu in za kakšno ceno ter vaša priporočila,mnenja.Dosti se je o tem že pisalo.Fajn bi blo če bi na tej strani strnili vse to saj dosti ljudi išče prenočišče tam gor.

jaz sem spala v Hotelu “Marriot”- kar visoka cena- zraven je bila kar podzemlja.-drugače pa zadovoljena.

v Ibisu, zraven smo imeli podzemno. Super, relativno poceni in udobno.

kolk pa je to, relativno poceni?

Glej, največjo izbiro imaš na spletnih straneh hostlov, midva sva recimo našla na http://www.hostelworld.com Parkside hotel, sicer ne v strogem centru, a v neposredni bližini prog podzemne in avtobusa (se mi zdi, da v drugi coni). Za dvoposteljno sobo s kopalnico brez zajtrka sva plačala 37 evrov na noč (za oba). Soba je bila sicer podstrešna, okno je gledalo na notranjo stran strehe, pod je hudo škripal, topli pod je bil marsikje po vogalih odlepljen, a sva bila zadovoljna. Sva itak prišla samo prespat in se stuširat, pa stavba ima en tak viktorijansko-staromoden pridih! Tudi na splošno so hoteli v Londonu na malo nižjem nivoju. Skratka, odpri stran, poišči hotel ali hostel, oglej si fotke, preberi mnenja ocenjevalcev in rezerviraj, kar ti najbolj ustreza! Lepo se imej!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close