let.karta (cim ceneje:) do bogote
za ryanairom do madrida ali bracelone pol pa za http://www.airmadrid.com naprej…cca 550-600 €
zivijo…
ce se kaj spustijo cene me je zanimalo, ker mi je osebno 200 tisoc za kolumbijo kar drago…namrec vem, da so se dobili leti tja veliko ceneje…za 150-160 tisoc s taxami…(mogoce so pa res letos takse tolk povisali, da to ni vec mogoce)…
pa tudi sedaj, ko sem gledala prek madridair itd. je karta tm cca 600-700 eurov…poleti pa naraste do 1000 eurov….zato me je zanimalo, ce bo v bodoce mogoce kaj padla cena…pa tudi, ko sem se zanimala okoli po agencijah so mi rekli, da naj pridem v januarju, ker zdaj se ni letov za bogoto…(mogoce so zato tok visoki leti zdaj)…
upam, da kaj ugodnega najdem….kaj ti si bil tam? letel z madridair-om?
ps: pa se to…glede STA…sem veliko brala, da so baje v avstriji isti leti ugodnejsi kot pri nas?? ima kdo izkusnje s tem???
lep dan….s sonckom:)
…draga “mušica” (upam, da ne zameriš)…
666 Eur ni dvesto “jurjev” – cena je za polet z taksami iz Frankfurta; vkolikor je to predrago zate -ne vem -tudi z dvigom taks nisem seznanjen..V Kolumbiji nisem bil (še) – pa vseeno mislim, da summa. sum . 200 K iz Slovenije do Bogote ( z vsemi taksami vred) ni veliko – ti pač…
Moraš vedeti ( kot sem presodil -veš že sama), da se poceni (večinoma) kupujejo skoraj leto vnaprej in to ne pri Odklopih ( razen redkih izjem) ampak drugje ( glej prejšnja vprašanja na forumih)…Pa za konečc še priporočilo: kokine liste “žvakaj”tam – domov pa namesto njih prinesi obilo vtisov,fotk…in pusti razne nezrele modrijane ( mimogrede – tudi tam “čorke” niso ravno prijetne-kakor tudi v keniji ne…) – naj imajo veselje…
pa lepo se imej!
Tinsky
ha ha…ne zamirim;) drugace pa sm se enkrat cekirala…in cena za tedaj ko bi jaz sla zal ni 666 eurov..pac pa natancno 930 eurov (=kar je prek 220 jurjev….halo drago?)…moj datum odhoda zal ni…next month…pac pa 26.06 in prihod 10.09 (priblizno oboje)…in prav zaradi tega sem te prejsnjic prasala….glede na to, da je zdaj 666 eurov, ce se bo kaj mogoce znizalo…al bodo ostale cene iste….pac akcija zdaj in to je to…v primeru, da imas izkusnje seveda?!…drugace pa je odgovor ne vem tudi ok…
in se…200 jurjev za let ki sem ga prejsnjic omenla…zal pri tem ni v paketu let iz ljubljane….pac pa iz dunaja al munchna (torej +dodaten strosek za pot…vsaj one way)
ampak bom ze nekaj zbrskala…hvala za info vseeno….mogoce se bo kaj znizalo…mogoce se bo kaj najdlo…mogoce bo se kdo kak info dal (tega bom res vesela:)…v koncni fazi pa…nismo tle, da se podjebavamo…ane(???)…sori mam tud jst dosti izkusenj s potovanji…in jih rada delim…sori tam pa kjer se nisem bla….pac vprasam…ce kdo kaj ve…in ej sm mu hvalezna ce mi pomaga…drugace….pa tudi ok…
tako da hvala…tudi tebi…
pozdrav…
od musice..haha:)
Hy-fly!
…mogoče pa ta varianta – do Miamija iz Zagreba za 139.200 (Odklop) pa od tam do Bogote ( za 385 Eur)- Zagreb je le bližje in menda bo lažje dobiti poceni let Miami – Bogota ( glede na to, da je tukaj kar precej ( baje) “velikih popotnikov) boš pa ja dobila podatke – upam vsaj ( mimogrede – tudi jaz preizkušam “vse živo” za svoje ( beri najine-sva dva) podvige prihodnjih let – splača se “zbukirati vnaprej – namreč planirati je treba dopuste v službi ipd.)….Bomo videli, če bo zdak “kdo glasen”…
L.P. Tinsky in Hollywatter
Forum je zaprt za komentiranje.