iz trsta do ljubljane
Vedno , ko kdo reče letališče trst me malo razjezi. Kakšen trst ! To trbiško letališče ,
nekaj kilometrov od mesta.
Kako se pride do ljubljane. tako da se v roncah vsede na vlak za trst , in tam presede za vlak za ljubljano. Vmes je enkaj čakanja , če pa koga poznate , vas lahko pelje čez mejni prehod klariči , ki je od ronke oddaljen 10 kilometrov
Lepo da se navdušujete nad londonom. Jaz se trenutno navdušujem nad varčevanjem, čeprav sem imel večji minus na transakcijskem računu. Skrbi račun za internet ki je posledica stalnega omizja travela. koliko bi prišparal če bi se osebno dobili
Tekanje za 3 dni v london ni smiselno. Toliko nisem porabil za vseh 5 letošnjih dopustov
Lon ni poceni. in je bolje biti za 500 evrov 30 dni na dopustu ali 3 dni
3 dni londona z letalsko karto stane 500 evrov
Zadnja sprememba (08-12-05 21:56)
Lord – jebemo no, a bi enkrat nehal! Letališče je uradno “Trst” in ima tudi oznako TRS! In po zadnjih preverjanjih tudi letališče Ljubljana ni bilo na Prešernovem trgu, ampak na Brniku.
Saj nobeno letališče ni v centru mesta, po katerem se imenuje!
Daj se haklat na vsako besedo! Zdej te mam pa res že dost! Pa zakaj se moraš oglašat prav pri vsaki temi? Če nimaš kaj uporabnega za povedat pač to preskoči! Če bo pa koga zanimalo kako poceni pride z rolerji iz Kranjske gore čez tromejo do Beljaka sem pa prepričana, da se bo obrnil nate!!!!!!!!!
Pa še nekej: za dve karti sem dala 28.000 sit. Ker gremo iz Brnika, se tja lahko namenim kar peš, me ne stane nič. :)))) Tako kot ti v Kranjski Gori imam v Londonu družinske prijatelje, pri katerih lahko prespim zastonj, pa še nahranijo me, pa na letališče me pridejo iskat in me tja pelejo, torej me to ne stane nič!!!!! Kje lahko še dopustuješ 3 dni, vključeno letalo, spanje, hrana za 14.000 Sit po osebi???????
Zadnja sprememba (09-12-05 09:00)
Forum je zaprt za komentiranje.