SPYDER smučarska oblačila- kje ceneje?
Živjo,
pred časom sem nekje na MON-u zasledila, da nek zasebnik v Sloveniji prodaja smučarska oblačila SPYDER po zelo ugodnih cenah. Se mogoče katera spomni teh debat oz. ali ima kdo njegovo tel. številko?
Prosila bi pa tudi za kak drug namig, če je katera videla kaj te znamke znižano:-))))
Najnajlepša hvala!
najceneje jih boš dobila v Bosni, na tržnici Arizona. To je cca 20 km naprej od hr/bih mejnega prehoda Orašje.
Jaz sem bil pred enim mesecem dol in imajo smučarske jakne Rossignol, Spyder, Tehnic, Atomic,….
cene so pa ponavadi okol 50 EUR, hlače pa imajo po cca 30-40 EUR.
treba se je pogajat in ZELO NATANČNO PREGLEDATI kvaliteto, saj je nekaj očitnih ponaredkov…
LPL
ps- tudi ti, ki jih prodajajo v sloveniji “s popustom” jih najverjetneje nabavljajo v bosni..
zdej z arizono je tko, imajo veliko ponaredkov, veliko robe je iz turčije (kar pomeni no name firme ampak dobro kvaliteto – vseeno nujno preverit vsako cunjo) ali pa roba ki pade iz kamiona.
jaz vedno kupujem dol kavbojke, puloverje, nogavice,..
tudi sam sem hotel nabavit spyder jakno, tako da sem se res pozanimal o kvaliteti, se pregledal vsak šiv, dizajn, še celo v lj sem šel v trgovino in modeli so praktično isti. nisem pa uspel ugotoviti ali so FAKE ali so ORIGINAL! sicer je potem nisem kupil, ker sem bolj tko z denarjem…
ampak moj frend jo je nabavil in pravi da je super jakna, da je zadovoljen…
če mene vprašaš, navzven 100% ni razlike, kar se pa notranjih materialov tiče pa nimam pojma.
lahko ti pošljem slike, če hočeš, daj mi mail na zasebno sporočilo…
Forum je zaprt za komentiranje.