Najdi forum

koh chang

Februarje se spravim zopet na Tajsko- na otok Koh Chang?
Je bil že kdo da bi mi lahko kakšno informacijo dal?

Živjo!

Ja na tem otoku sem bila letos ( junija)…..in na žalost smo bili tam zelo razočarani!

Mi smo iskali zabavo in je tam ni bilo…plaže so nikakve (umazane) , vreme je bilo slabo, celih 5 dni smo imeli dež…tako da smo popokali in odšli na ko Samed, kjer bilo pa noro!
Tu se vse še razvija! Veliko je tudi ljudi iz Kambodze, ki tu služijo delan in ne vem niso zelo prijazni!

Otoček je sicer na prvi pogled simpatičen… je bolj miren…meni osebno ni bilo všeč!

pozdrav

urška

Zdravo!
Junija res ni pravi čas za Koh Chang- deževno obdobje!!
Mi gremo Februarja tja – na White Sand Beach- trugi popotniki pravijo da je tam že ful gužva!
Iščem pa res bolj mir.
Na Koh Samedu sem tudi že bila- in to na tisti strani kje so samo trije mali hotelčki (Ao-Prao Resort)- všeč je tudi meni bilo!

Jaz sem bila na tem otoku decembra (uf, že skoraj 4 leta od tega!) in je bilo prekrasno. Všeč mi je bil ravno zaradi tega, ker ni zabav, “full moon party-jev”, velikih hotelov, restavracij in množice turistov. Plaža, ker sem bila je bila prekrasna, spali pa smo v lesenih bungalovih. Do prve “gostilne” je bilo potrebno hodit približno 20 minut. Vreme je bilo prečudovito- sončno in ravno prav toplo.

Srčno upam, da se ne bo tudi na ta otok preselil trušč in gneča iz drugih “divjih” otočkov in da bo vsaj nekje še možno najti mir in poslušati njihovo glasbo, ne pa “zahodnjaško” in da boš lahko zvečer v miru sedel na plaži in poslušal le šumenje morja ne pa množice pijanih turistov.

Sicer pa je potrebno vedeti, kaj ti je bolj všeč. Ljudje smo pač različni, enim je všeč eno, drugim pač drugo in edino tako je prav 🙂 Ko grem sama na potovanje iščem predvsem kraje, kjer ni množic in divjih zabav saj imam tega več kot dovolj že doma :)))

lepo potovanje ti želim 🙂

jaz sem bila tam v drugi polovici oktobra.vreme je bilo kul.bila sem na white sand beach, bilo je vse polno, tako, da sva morale s prijateljico od “hotela do hotela” da sva najdli sobo.nisem bila ravno navdusena nad plazami.sle smo tudi vzdolz otoka, a mene ni prepricala nobena.je pa res bolj mirno.lepo je ker lahko vecerjas na plazi.so restavracije, postavijo zvecer mize prav ob morju in je lepo.hrana je dobra.ce bos sla na treking s sloni nikar ne vzami tiste voznje za DVE uri, ker je res prevec.razen ce nisi nora na te zadeve. agencije ponujajo tudi plavanje z delfini, midve sicer nisva sle, se pa zanimivo slisi kajne? lp

Zivjo!

Na Koh Changu sem bila slabo leto nazaj… ni ravno biser med tajskimi otoki, se pa da prezivet nekaj dni… Ce najames skuter za cel dan (stane cca 1000 sit) se da videti kar nekaj.
Drugace pa ti predlagam, da gres raje na Koh Tao… osebno mi je najljubši tajski otok- cca 20 km2, turistov ni veliko, za zabavo je kolikor toliko poskrbljeno (zvecer filmi in bendi po barih, imajo tudi disco), ima pa fantastične plaze (najdaljsa in najlepša je Sairee beach), fascinantne snorkling koticke, dobre restavracije ob plazi, mozen je tour okrog otoka, skratka kar nekaj stvari je za pocet…

Obilo uzitkov kjerkoli boš 😉

Zdravo!
Hvala za informacije- mneja so si zelo nasprotujoča!
Bila sem že bolj kot ne na vseh ostalih otokih- upam da ne bom razočarana- čeprav je meni
bilo kje na Tajskem všeč!
Hvala
Christine

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close