Najdi forum

Viza za Indijo

Pozdravljeni!

A ma kdo kake informacije o Indijski ambasadi na Dunaju

Lp

Jst sem jo dala delat v Zagrebu.
LP, anka

Jaz sem dobil vizo na Dunajo – preko pošte – vse bilo v redu. Prijatu je naredil vse isto, vendar mu je niso poslali nazaj – na koncu je moral sam po njo dva dni pred odhodom….
A

Lahko pa daš 13 tisočakov in zrihtali ti jo bodo na Kompasu. Zaračunavajo stroške.
Če imaš dva pasporta pa 2x toliko, čeprav bodo odnesli oba hkrati.

13kSIT??? Pred tremi meseci je še bilo 8kSIT/potni list! Kaki oderuhi!
A

Za Indijo vizum preko Kompasa v Ljubljani pride skoraj 20 jurjev…preverjeno letos maja!! Tako, da nevem če govorimo o istem Kompasu??!!! Zato mislim, da če vas je več se splača poslati na Dunaj ali pa še boljše iti osebno ponje (je še en mali izlet zraven 🙂 )…dobiš jo isti dan! Glede Budimpešte je tudi opcija, vendar če pošlješ pasoš tja, ga moraš obvezno osebno dvignit – ne pošiljajo nazaj! Pa še to…baje če si jo rihtaš v Budimpešti, moraš zraven priložit bančni izpisek da maš za en dan bivanja v Indiji 30 dolarjev…???!!!

Upam, da sem kaj pomagala.

Lela

To je pa res čudno! Julija sem bil pri Kompasu na Slovenski v LJ in njihova cena je bila 8kSIT! 20kSIT??? Za ta denar se splača na Dunaj letet! 🙂
A

Mogoče je teh 8 jurjev nova tarifa…to nevem…ampak kot rečeno…v maju, ko sem jaz si rihtala vizo, bi pršlo okrog 20 jurjev! Zato smo se kar sami odpravli na Dunaj! Kolega, ki jo je začetek junija naredil pri Kompasu je res plačal tolk!!

🙂

Jaz sem jo dal delat predvcerajsnjim pa je cena pac 50 EUR, provizije pa 8k Sitnih, tako da skupaj je to res skoraj 20k.

Na strani Ministrsva za zunanje zadeve je napisano že naslednje, kot je pred časom napovedal Samos (mislim):

Konzulat Republike Indije
Na trati 11 1000 Ljubljana
Slovenija
Tel: 01/513 61 50
Fax: 01/513 61 59
Elektronska pošta: ankush.bahl@flamin-holding.si
gospod Ankush Bahl, častni konzul

A še niso opolnomočeni za izdajo vizuma? Je kdo že povprašal?

ja ti na kompasu so pravi oderuhi jaz sem tudi junija plačala 20.000 sit. V Zagrebu ga niso hoteli narediti ne vem zakaj.
A je kdo letos naredil vizo v Zagrebu?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close