Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice potepanje po jadranskih otočkih

potepanje po jadranskih otočkih

Živjo

Zanima me, ali se je kdo potepal po kateremu izmed jadranskih otočkov pozimi oz. okoli novega leta. V mislih sem imela npr. Mljet, Korčulo, Vis, Lastovo,… in bi rada vedela kako je s prenočišči v tem obdobju na omenjenih otočkih- se da dobit ali je vse bolj prazno? Kaj pa trgovine, gostilne?

Vsaka informacija bo zelo dobrodošla…

Hvala, pa en lep pozdrav vsem

klea

OJ,
na vseh napisanih otočkih sem že bila, razen na Mljetu, zato ti zanj tudi ne morem nič reči. Bila sem v poletnem času. Krasni otoki, mislim, da me je Lastovo najbolj prevzelo. Tam pozabi na zabavo ali kaj podobnega, jaz bi temu rekla skoraj od “boga pozabljen otok”. Čisto nič turistično, nič skomercializirano. Iz Splita se voziš s trajektom okoli 5 ur. Če boš želela tja pozimi, mislim, da s prostimi kapacitetami ne bo problema, prav nikakršnega. Koliko se spomnim, se celo nekateri domačini preselijo v zimskem času na celino.Tako, da ni straha, da ne bi dobila prostega mesta.
Vsi otoki, tako kot sem ti napisala so prekrasni , razen za Mljet ostajam brez besed. Le podaj se pogumno na pot.
Lilijana

Hojla!

Na Korculi poznam izredno prijazno druzino, ki bi bila vesela vsakega obiska zunaj sezone. Sporoci mi, ce te zanima.

Cao

Hvala obema!

dragoc, nisem si še naredila podrobnejšega plana glede tega, katere otoke bom obiskala, me pa vseeno zanima ta družina na Korčuli- če me lahko kako povežeš z njimi.

lep dan

Klea

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close