djerba – tokrat pozimi
Za božične praznike planiramo odhod na Djerbo, vendar imamo malo pomislekov glede vremena.
Do sedaj smo dobili toliko različnih informacij o tem, kakšna je temperatura morja in zraka v tem času, da nam sploh ni jasno. Na enih agencijah trgijo, da je okrog 17 stopinj, drugje, da se povzpne tudi do 28 stopinj, kar se tiče zraka, morje pa od 19 do 23.
No pa smo tam. Kako je v resnici?
Ima kdo izkušnje?
Lep pozdrav
Najč!
Izkušenj z zimsko Djerbo nimam, sem pa na netu prebrala, da bo v prihodnjih dneh do 23 stopinj Celzija. Sicer pa … ce bo hladno, se lahko kopaš tudi v hotelskem notranjem bazenu (če ga Vaš izbrani hotel ima) . Jaz sem bila lani septembra, vedar sem se kopala v morju in zunanjem bazenu. V hotelu smo imeli tudi notranji bazen, a takrat ni prišel v poštev.
Temperature so lahko do 25 stopinj, lahko pa je tudi slabo vreme in bo 15 stopinj. Odvisno od sreče. Ponoči zelo mrzlo, tako da je treba imeti hotel, ki je ogrevan. Voda v morju je mrzla in tudi kopanje v zunanjih bazenih odpade. Izberi hotel, ki ima notranje bazene. Je pa vseeno prijetna spremeba če je pri nas pon nič stopinj in sneg tam pa lepo vreme.
Forum je zaprt za komentiranje.