Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Avtomobilski muzej – kam?

Avtomobilski muzej – kam?

Mogoče kdo ve kako priti do kakšne agencije, kjer bi se lahko ogledalo kak avtomobilski muzej v Avstriji ali Nemčiji?
Hvala

Poizkusi poklicati v TMS (tehnični muzej ) v Bistri in mogoče ti bodo oni znali pomagati kako in kaj njihova tel. št. pa je 01/750 66 70 .

Pa veliko sreče M.

ojla sam se ukvarjam z oldtimerji, zato ti povem da imaš tega kar veliko v tujini… najbižji je v avstriji Gmund to je muzej znamke porcshe, pol je Munchenu muzej BMW in tehnični muzej,… tega je kar dosti recimo v soboto 19. je v Padovi največji sejem starodobnikov v tem delu Evrope, na katerem lahko vidiš velikokrat več kot v muzejih… Zelo velik muzej starodobnikov je v Berlinu…

lp W128

PS: moje “ime”-W128 je oznaka enega starega mercedeza:-)

Hvala:) Vem, da jih je veliko v tujini, vendar mene v bistvu zanima, če je kje kakšna turistična agencija, ki bi organizirala npr. izlet med drugim tudi v muzej ali pa samo v muzej. Zanimajo pa nas najbolj avtomobili po vojni, ne prav uni najstarejši.

ok zdej me pa že ornk zanima, koga tok zanimajo oldiji da bi šli u muzej z agencijo:-) ? za povojne avte je sejem v padovi, ki bo 19.11. zakon! zihr jih je okoli 500 vedno za videt…
loh si pa pogledaš stran http://www.starodobnik.net kjer je tudi veliko info…

lp w128

pejt v agencijo ki te bo odpelala v agencijo

Saj sploh ni bila fora, da mora biti agencija.
Pač lažje je, če te nekdo pelje, kot da se sam izgubiš z avtom, če ne poznaš krajev, that’s it.
Tnx anyway!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close